![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 132 Joined: 27-February 06 From: Bucuresti Member No.: 244 ![]() |
vezi, Di, e bun un medic la casa omului. L-am vindecat p-asta instant. DECI E GAY :-)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
hey hey....va rog sa pastrati niste limite da ? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) suntem totusi pe un forum de doamne.
Ca o fi ca n-o fi gay este problema lui si doar a lui. Si daca ar fi nu ar insemna ca il judecam in functie de asta, k? Va rog mai usor cu epitetele. Mersi. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Un bad boy as Jude Law in Alfie? Dar poate ai vazut si tu totusi finalul!! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si era totusi vorba de Jude Law! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
welcome sweet!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )! Baiatu' are impresia ca se descurca ...
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai Alfie parca era player nu bad boy, eu asa imi amintesc ca era tagline-ul "A player until he got played".
Anyway....tot un drak inseamna pt mine si player si badboy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cert e ca filmul a fost misto, unul din preferatele mele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Mister Q |
![]()
|
Musafir ![]() |
dragele mele, nu e cazul sa va ambalati prea tare. pana la urma vorbim despre genul de barbati de care voi va feriti ca de dracu' . Ce conteaza finalul ?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
adica tu traiesti doar pentru moment si finalul nu conteaza?!?! Sigur ai 25 de ani?!?!?!?!?
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
geoo dar unde spuse baietu cati ani are ca io nu am vazut? mahhh voi doi va cunoasteti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Geo, traieste si el cu impresia si cu..speranta! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Angel, dar el chiar punea suflet in relatiile lui! Nu ai vazut cat suferea? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si unul din preferatele mele clar, de actor nici nu mai zic, banuiesc ca deja se observa! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mister, am o curiozitate: si la femei se aplica categoriile astea sau ele cum se grupeaza? Ia uimeste-ne cu ceva adaptat, in stil machist (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Mister Q |
![]()
|
Musafir ![]() |
de dragul conversatiei o sa detaliez.
Pentru un tip care se intalneste cu multe femei, MOMENTUL e mai important decat ce se intampla in perioada dintre intalniri. El stie ca e suficient ca atunci cand se intalneste cu o tipa sa ii dea suficient romantism, suficienta aventura, putina siguranta, amuzament si sex...ambalate intr-un Moment special incat sa existe si data viitoare, diferita, mai misto si plina de surprize. Asta nu inseamna ca tipul nu are obiective in viata sau ca e un pierde vara care se gandeste doar la distractie. Doar ca..atunci cand e cu o femeie, da la o parte restul lucrurilor conventionale, se bucura ca un copil si traieste momentul. Pentru ca maine va fi in alt avion, in alt oras, in alt hotel. In spiritul acesta....finalul este prea departe si conteaza mai putin in comparatie cu momentul ala. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th July 2025 - 03:25 AM |
|