![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da mai geoo, ai dreptate. Nu am fost curioasa sa ii verific profiul dar mi-am luat acu revansa si l-am googalit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si am gasit personal statementul domnului pe un alt forum. Cica "Personal text Sexy Motherfucker. Girls, come to papa " (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Q.E.D |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dat fiind ca Mr.Q e membru pe un forum unde barbatii sint apreciati dupa numarul muierilor seduse si abandonate (asa zice dl Gugal si io nu am tupeu sa il contrazic!) ... cred ca nu mai e nimic de spus. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Deci eu sunt exemplul clar. Mister Q m-a sedus, mi-a trezit pasiuni nebanuite pana acum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si dupa cum vedeti, apoi m-a abandonat (m-a lasat cu intrebarea in aer). (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
vaaaaaaaaaaai ma fetelor!!!!!!!!!! Nu ma duse bre capul asa departe! BELEA!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da...Google`ul ne-a edificat si in cazul italianului..(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Deci eu sunt exemplul clar. Mister Q m-a sedus, mi-a trezit pasiuni nebanuite pana acum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si dupa cum vedeti, apoi m-a abandonat (m-a lasat cu intrebarea in aer). (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) e doar un bad boy. auzi, da' ti-a placut? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) il vei astepta ca penelopa inlacrimata sa se intoarca la tine? [cu raspunsul eventual] ma intorc la codu' meu, ca n-are cine sa mi-l scrie. revin in prima pauza. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
e dubios si google-ul asta, te mai induce si in eroare...eu pana la urma am ajuns cu Mr.G la concluzia ca Mr.Q e un blogger care are o pagina despre cum sa faci bani pe net (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) But then again ...m-am razgandit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu se prea potriveste profilul psihoilogic (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
recunosc ca si io mi-am bagat nasu'n google ... dar am dat peste cu TOTUL alte prostii!!!! Poate e doar coincidenta mahhh... nu dati inca cu pietre... sa-i dam drept la replica si apoi VERDICTUL (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
Mister Q |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Unde-ai fost plecat, bre? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Ai rezolvat una mica si singuratica? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th July 2025 - 08:46 AM |
|