IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Diferenta intre un player si un Bad Boy
Szimcsi
post Aug 16 2007, 06:05 PM
Post #71

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Mie nu imi vine sa cred ca un subiect atat de tampit a putut in cateva ore sa ajunga la 4 pagini de utilizare. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

Mister Q zice ca intre trei telefoane la job si nu stiu mai ce, a vrut sa vada ce mai discuta femeile despre barbati pe forumuri. Nu stiu daca a observat ca noi aici vorbim foarte rar despre barbati si mult mai mult despre orice altceva. Avem si alte preocupari inafara intoarcerii masculilor pe toate partile si disectia lor. Insa e nrmal sa gandeasca asa. Doar e un BadBoy, centrul universului, buricul pamantului si crede ca numai despre el vorbesc femeile.

Si se pare ca are si dreptate, astfel nu imi explic atata activitate aici. Eu personal il banuiesc ca e un troll mititel. Adica, sper, pentru binele lui, ca asta este. Ca daca este intr-adevar (sau se crede) ceea ce spune...nu pot sa spun decat: condoleante.

La faza cu "caprioarele" m-a facut praf (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Aug 16 2007, 06:13 PM
Post #72

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

pfooa...iar am pierdut toata distractia (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Mister Q
post Aug 16 2007, 06:13 PM
Post #73

Musafir

pentru cei care inca vor sa salveze caprioarele...cititi cum se obtin ajutparele pentru handicapate

Nu vreau sa divaghez de la subiect dar topicul s-a transformat in ceva prea personal.

+Quote Post
Philia
post Aug 16 2007, 06:14 PM
Post #74

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

hmm...
dar pentru capriori? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
Diana.
post Aug 16 2007, 06:22 PM
Post #75

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Asa, domnu` Q, din matale te prezinti drept reprezentant al tipologiilor pe care le descrii, la ce astepti?!
Iar "caprioarele" sint handicapate...frumos. Vii pe un forum de femei si spui ca femeile sint "persoane cu dizabilitati". Ok, ia-ti matale ideile si gaseste-ti victimele prin alte parti.
Aici nu ne dovedesti decit fix contrariul a ceea ce doresti de fapt. Du-te de unde ai venit ( acolo unde le arati cum faci tu agatamente de doi lei pe net ) si spune-le si altora ca cine intra aici sa faca experimente si-o ia peste ochi.

Deja subiectului domniei tale i s-a acordat mai multa atentie decit merita.
Si ramin la parerea mea ca ai venit sa faci trolling.
Iar trollingul, conform regulamentului forumului, duce la banarea contului.

+Quote Post
Mister Q
post Aug 16 2007, 06:33 PM
Post #76

Musafir

frumoasele mele, nu e nevoie de melodrama aici. N-am facut handicapat pe nimeni. Fiecare isi alege in functie de cum se simte cu musca pe caciula.

bye

+Quote Post
Diana.
post Aug 16 2007, 06:34 PM
Post #77

Fondator eLady.ro

Ca reprezentant al handicapatelor din aceasta comunitate de caprioare, iti multumim pentru vizita si nu te mai asteptam pe la noi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bye!
Ca un "tip caruia ii place sa testeze, sa experimenteze si apoi sa vorbeasca pe baza rezultatelor" ce esti, cred ca ti-ai dat seama ca aici esti in plus. Testeaza mataluta "pick-up online la modul cel mai serios" prin alte comunitati.

+Quote Post
walpurgik
post Aug 16 2007, 06:36 PM
Post #78

Musafir

Domnu' Q, devii ireverentios si pointless, dar stii cum se zice, poate iti mai amintesti din copilaria ta nepangarita de sexualitatile astea ostentative, referitor la linkul tau, "cine spune ala este, ca magaru' din poveste!"

+Quote Post
Diana.
post Aug 16 2007, 06:50 PM
Post #79

Fondator eLady.ro

Walpu, nu-ti bate gura de pomana, omu` face "iesperimente pe net", schimb de experienta despre "cum se agata tipele", are colectie de materiale de scris emailuri si manipulare, filme si alte chestii (si din nenorocire pentru el! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), a gresit forumul.
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Ca sa il citez, domnul Q se lauda intr-o alta comunitate virtuala ca poseda, printre altele:
"o colectie de mailuri sau texte scrise, asamblate si prefabricate de catre mine pentru fiecare gen de tipa. Pentru tipele romantice un mail, pt cele rokerite si salbatice altul Pentru pustoaice ceva, pt maritate altceva."
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Mila crestineasca ma face sa am o maree compasiune pentru suferintele lui... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Si tot din Mr Q cetire:
"Pentru ca n-aveam timp si nici chef sa stau sa raspund la fiecare in parte, nu aveam de gand sa stau nici pe messenger...dupa ce primeam mesaj de la o tipa ii raspundeam imediat cu ceva de genul :
"ok..te-ai amuzat...acum ce-ar fi sa ma inviti undeva?" ...sau ceva asemanator.
Stiti care era rata de raspuns ????
din 25 de mesaje....de la tipe noi...
primeam....
....5 invitatii la date.
Cum nu toate tipele erau bune...sa zicem 2 din 5 erau peste nota 7....facand un calcul :
1 minut de munca = 100 mesaje = 25 raspunsuri = 5 invitatii la date = 2 tipe bune.
Adica....2 dateuri obtinute intr-un minut. smile.gif"

--------
Domnu Q, de google cache ati auzit? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

E demn de mila Domnu` Q. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Daca mai intra pe aici o sa aibe o firma care o sa il urmareasca ca un blestem... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Aug 16 2007, 06:50 PM
Post #80

Musafir

Can I please, (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/bbb.jpg) can I?

+Quote Post

16 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th July 2025 - 10:37 AM