![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si ce mai zie Domnu Gugal, (care e un adevarat domn, spre deosebire de multe alte specimene cu pretentia de af barbati) ca urmatoarele ii apartin tot lu` senior Q:
"Strategia mea initiala a fost sa ma bazez pe un anume social proof pe net. Pentru ca lucrez in domeniul asta (internet) stiu cum se creeaza valva sau trafic pentru un site si astfel am insistat pe trei lucruri : - factorul mister - factorul controversa - factorul social proof. mister pentru ca special n-am pus poze ca sa obtin reactii. pozitive sau negative nu conta...important era sa obtin reactii. Controversa pentru ca descrierea din profil incepe rapid, face din mine un tip rau si insensibil ca spre final si in insemnarile din jurnal sa incerce sa arate partea calda si tandra. Social proof pentru ca am urmarit un numar mare de femei initial care sa-mi dea accept si care apoi sa-mi promoveze profilul. Putin...html + putina arta + putin spam + putina gandire au facut ca la final sa reusesc sa directionez profilele unor tipi care aratau foarte misto si cu multe views spre profilul meu. De fapt redirectionarea se facea automat, in momentul in care intrai pe profilul lui...ajungeai automat la al meu. Nu va spun cum se face chestia, eu am muncit ca sa inteleg cum functioneaza sistemul la hi5...munciti si voi. Stiu...n-a fost chiar etic...dar i don't give a fuck. Ideea era sa trimit multe tipe spre profilul meu, sa-l citeasca, sa-mi dea add, sa-mi scrie mesaje. Imbinand chestiile alea trei am facut tot traficul ala de vreo 14.000 views." ================ (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) A venit sa faca trolling si sa aibe vizite la profilu` vietii... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
de fapt discutia ar putea deveni interesanta. "cum sa ne ferim de psihopatii de pe net" - si de fapt Q doreste sa ne impartaseasca din vasta lui experienta (a nu se intelege ca zic ca-i psihopat, doamne feri, departe de mine gandul asta). asadar, maretule Q, ne poti lumina si pe noi, mareata trupa de caprioare pe care incerci sa o vrajesti?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ca sa ajungi sa faci asemenea "experimente", ma tem ca e nevoie de multe lucruri care nu prea au nici in clin si nici in mineca cu ceea ce inseamna sa fii om.
Omu` nu urmareste decit sa gaseasca pipite fraiere care sa-i incalzeasca asternul cind are domnia sa chef... Nu stie ce inseamna respect apriori pentru o persoana, totul e "carne". |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Dependent Posts: 31 Joined: 22-June 07 From: Israel Member No.: 1,848 ![]() |
Nu coalizez! Dar parca si eu as cam fi curioasa de "scopul" vizitei! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Doamnelor, poate-mi iesplica si mie cineva care-i frecangeala domnului la baza ca n-am inteles nici o vorba. Adica domnia sa nu se leaga de-o femeie ca se plictiseste. Pina aici totu-i ok. Intrebarea se pune de ce domnia sa crede ca femeile vor neaparat sa se lege de-un barbat si-asa mai departe. Adica femeile nu se plictisesc si rabda?! cam asta-i mesajul?! Tin sa te anunt cu deosebit respect ca, personal, dupa o saptamina mi se acreste de mascul indiferent ce culoare, religie categorie sociala lungime de penis sau suflet are. Ma amuza cit ma amuza dupa aia merge direct de unde-a venit fara sentimente resentimente sau alte "ente". S-a terminat perioada in care femeile aveau mare nevoie sufleteasca sa se sprijine pe-un umar masculin si in majoritatea cazurilor gaseau pe dracu`, ca umeri nu prea aveti ca sa fim sinceri. Penis gasim la sex shop, cumparaturile le facem prin telefon, plozi gasim la banca de sperma. Da-mi un singur motiv serios sa ma leg la cap c-un timpit care face si pe greu accesibilul si-l maninc de viu. In citeva zile... dupa care plec mai departe. Asa ca domnu` draga, nu ma bate la cap ca ma `nervez, uite-te-n jur pe ce lume traiesti. Netul e plin de femei depresive si singure in cautare de-un zidu` plingerii cu sula sa-le bage-un biletel in ureche; lasa-ne-n treaba noastra, ca ne e bine, avem ce face fara teorii masculine din secolul optispe. Pentru inalturarea oricarei banuieli. Nu-s feminista si nici lesbiana. Imi plac barbatii in special de unica folosinta cum am zis. Ii patologesc cu placere si cu la fel de mare placere le analizez psihicul. Muah dragule, Ozana |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
NU pot sa cred Maat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Domul Q e abonat la site-ul ala din care dadusem eu citate acu multa vreme si ma cracanam de ras in timp ce imi faceam cruce? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Bai dar stii ce nu inteleg eu totusi? Desi zice el ca 1 minut de munca = cel putin 2 tipe bune, gandeste-te cat timp a copt si a pus el la cale strategia asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oare nu era mai simplu sa iasa in real world si sa cunoasca femei adevarate in timpul asta? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Uite de aia nu dau eu de barbati domle, ca toti stau inchisi in casa, pe net...sa puna la cale strategii "diabolice" , ca isi imagineaza ei ca pesemne de asta au nevoie in order to get laid (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) That is so fucking sad i could cry for hours (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Se duce lumea p**ii de suflet va spui eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Hanny, io am impresia ca de un personaj care isi face mailuri standard nu ti s-ar facea mila nici macar de-o partida one-time. E prea mare deranjul...
Da, anjelule, domnul e membru fix acolo (asta inseamna sa nu stii sa iti stergi urmele pe net... ) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Femei adevarate in real life nu are cum sa cunoasca. Si nici in lumea virtuala: are parte doar de copchile semianalfabete si de tantalichi care isi inchipuie ca tot ce zboara se mainca... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Da mai Angel, dar unde mai putea el sa exploateze in the real word factorul mister, controversa? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vorba aia: cand intra el intr-o incapere, toata lumea amuteste, femeile (sau caprioarele, dupa preferinte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) se pierd (sper ca n-am reprodus prea anapoda (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ), prea e totul predictabil asa, unde mai e emotia, adrenalina, misterul, controversa?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Cred ca am speriat rau de tot baiatul, el cauta niste caprioare docile, dar i-au sarit caprioarele in cap! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Oricum interesanta psihologia baiatului astuia, cred ca are prea mult timp liber! (in pauzele alea de la serviciu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe mine chiar ma intereseaza fenomenul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (deh sunt si io o din asta care experimenteaza si testeaza ce sa-i faci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
M-am mai lovit de fenomenul asta in the past...sectele lui David DeAngelo le zic eu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Io rescunosc ca am fost curioasa si am citit cateva carti scrise de tipul asta, care cica in state e un mare guru in ale dateingului si are o gramada de adepti. Mi-a stat mintea in loc sincera sa fiu, nici nu e de mirare ca toti baieteii frustrati si plini de cosuri il considera un fel de Dumnezeu si au impresia ca detine adevarul absolut in legatura cu femeile. In mare din ce am vazut eu, combina cateva chestii adevarate si general valabile cu o gramada de bullshit si cvasi-NLP numai bun de ametit oamenii slabi de inger. Intr-un fel, le face unora un bine. Ca e atat de convingator, incat barbatii respectivi ascultandu-l au impresia ca detin vreo potiune magica ce ii transforma peste noapte in bad ass motherfuckers.....in felul asta ei primesc exact ce le lipsea ca sa reuseasca sa puna mana pe vreo femeie...increderea in fortele proprii, the coolness. Partea nasoala e ca, unii dintre ei avand rezultate le-au pus in totalitate pe seama ineptiilor lui DeAngelo, crescandu-i astfel popularitatea si aducandu-i tot mai multi adepti. Si mai grav e momentul in care barbatii astia se trezesc la realitate si isi dau seama ca au construit o gramada de teorii si strategii de viata pe o iluzie care se poate spulbera la cea mai mica adiere de vant. Si atunci trebuie sa o ia de la capat, mai handicapati emotional decat au inceput. Prea putini dintre adeptii acestui asa-zis guru cunosc faptul ca din dorinta lui de a nu lasa neexploatat un mare segment de piata si anume femeile...si-a tras un invatacel pe numele lui de scena Christian Carter care cica le invata pe femei exact cum sa se fereasca de bad boys si de vrajelile lor (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si uite asa se naste simbioza perfecta. Divide et impera (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si domnul David se imbogateste peste noapte propovaduind bullshituri in stanga si in dreapta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Omul nu e prost, prosti sunt aia de ii cumpara cartile, DVD-urile si merg la seminarii sustinute de el (bine, nu e cazul nostru al romanilor care downloadam de pe net moca, daca era dupa noi murea saracul de foame). (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) It's sick va spun...se duce lumea poolii de suflet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Dependent Posts: 31 Joined: 22-June 07 From: Israel Member No.: 1,848 ![]() |
Ca sa ajungi sa faci asemenea "experimente", ma tem ca e nevoie de multe lucruri care nu prea au nici in clin si nici in mineca cu ceea ce inseamna sa fii om. Omu` nu urmareste decit sa gaseasca pipite fraiere care sa-i incalzeasca asternul cind are domnia sa chef... Nu stie ce inseamna respect apriori pentru o persoana, totul e "carne". ** Pfffff, la ce-i buna o chestie de-asta la casa femeii? mai bine-un ficus, ii dai apa si nu te bate la cap.asta de mai sus are si pretentii, sa ai grija de el,tre sa fie mai rau ca maica-mea care se plictiseste si cauta atentie.poate sa-l scoti si la plimbare de lesa.Si-asta numa fiindca are penis. ia sa se duca sa cinte la alta masa ca de-astia-i plin si pe la noi.pacat de timp. Hanny, io am impresia ca de un personaj care isi face mailuri standard nu ti s-ar facea mila nici macar de-o partida one-time. E prea mare deranjul... Da, anjelule, domnul e membru fix acolo (asta inseamna sa nu stii sa iti stergi urmele pe net... ) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Femei adevarate in real life nu are cum sa cunoasca. Si nici in lumea virtuala: are parte doar de copchile semianalfabete si de tantalichi care isi inchipuie ca tot ce zboara se mainca... ** Maat, mila-i numele meu al doilea da nu-l stie nimeni:))))))) chiar c-o fi imaginat o banda de blinde domnite care asteapta o mina calda , care tocma a terminat de facut laba, uitindu-se la cururi pe net, sa le mingiie pe plete si-alte parti corporale. ce-i vina lui bieta fiinta c-a cazut in groapa cu lei? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Si pe mine ma pasioneaza modul de gandire si ciudateniile oamenilor. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si eu vreau sa stiu mai multe despre fenomen, ia sa fac un research despre David DeAngelo..(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th July 2025 - 10:37 AM |
|