![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
hanny, genul asta cica ar fi noul "barbat fatal". Ma stric de ris numai cind ma gindesc. Mai bine un ficus, ai dreptate, mai baga si niste oxigen, nu il consuma numai pe al tau... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
... Sau un ciine. Macar ciinele ala mi-i credincios si ma mai si pazeste. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Te pazeste de Bad Boys si players, nu? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Daca remarcati, diferenta dintre Bad Boys si players se distinge si la nivel fonetic: in timp ce Bad Boys este scris cu majuscula, players este cu litera mica, ceea ce evidentiaza net superioritatea primului. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu, pe aia ii halesc singura, nu-i impart cu nimeni... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Hanny, asta e groapa cu leoaice, leii sint copii cu pampersi. Oare cita minte iti trebe (sau iti lipseste?!) sa te apuci sa faci asemenea experimente ? E drept, e lumea plina de prostie, doritoare s-au gasit... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Io am o vorba: pe lumea asta, 3 lucruri sint nelimitate: timpul, spatiul si prostia omeneasca. Va dati voi seama, cit a stat omul si a asudat sa scrie mesaje standard, a cautat apoi metode automate, sa nu se oboseasca, si totul ca sa ii cada cite o buha-n asternut?! Partea frumoasa cu adevarat e ca nici pe el nu se respecta: un barbat care se respecta nu face asa ceva. Dar , de fapt, nici un barbat nu face asa ceva; asa ceva fac aia care se cred barbati dar intra la categoria "port ilegal de apparat de facut pipi din picioare"... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
sweet nu e vorba de nici o ciudatenie in cazul asta, ci doar de metode bine puse la punct de altii de a exploata slabiciunile oamenilor cu scopul de a se imbogati ei. It's nothing personal, it's just marketing (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si cand te gandesti ca saracii barbati ce se inchipuie mari manipulatori sunt defapt chiar ei cei manipulati big style (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Maat vezi ca o iau personal sa stii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca asta fac si io la job ... testez in prostie niste pasi pana imi iese pe ochi ca in final cand descopar o regula sa ajung sa automatizez procesul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Ideea in sine nu e rea...dar nu e aplicata unde trebuie. Cu un PC sau o aplicatie stii exact la ce sa te astepti, pe cand factorul uman este atat de imprevizibil incat orice incercare de automatizare a proceselor e pur si simplu o utopie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Mda, dar trebuie sa fii cel putin naiv sa crezi in asa ceva.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Unii ar zice poate ca ....pai daaaa dar stai sa vezi, ca are si omul o gramada de automatisme, reflexe invatate prin repetare si asa mai departe. Si e foarte adevarat. Dar ceea ce este unic este combinatia acestor automatisme, mereu altfel la fiecare om. Si nu ai de unde sti tu din afara cum interactioneaza procesele astea intre ele. De cele mai multe ori nici omul in cauza nu e constient. In plus....love stuff e High Risk business din punctul asta de vedere. Ca doar asta ne place la toti in ceea ce priveste amorul pana la urma : faptul ca pe taramul asta toate regulile dispar, orice este posibil (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
... Mai ales cind ai mintea odihnita, nu anjelule? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si-a facut-o cu mina lui. Cine l-a pus sa intre tocmai in acest forum de femei? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Maat, crezi ca este singurul forum? Eu cred ca nu, si probabil a facut si cateva victime naive si usor impresionabile.. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (fete pe la 13-14 ani sau mai putin (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Pai exact asta spuneam: ca aici, la noi, si-a facut-o cu mina lui, insa exista sute de forumuri si poate zeci de fete/femei tinere care il cred Eros reincarnat... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Daa...Zburatorul care la va duce pe culmile pasiunii..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:55 AM |
|