![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu una n-am avut vreodata probleme cu gelatina, indiferent de care. Dar de cand am descoperit-o pe cea instant, care nu trebuie inmuiata, nu trebuie sa-i faci nimic (ca si-o face ea cu mana ei), numai dintr-asta folosesc.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
o singura data am avut probleme cu un tort de-ala gen diplomat ... n-am avut rabdrae sa se dizolve granulele de gelatina in cana si am pus lichidul cu granulele inca vizibile peste crema fierbinte si nu s-au topit, culmea! asa ca desi intr-un final crema s-a intarit granulele erau acolo la vedere.
kalua nu stiu care-i gelatina instant, deci nu-i aia pudra sa inteleg ...deci exista foi, granule/pudra si instant (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ? ...tre sa ma uit |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
E pudra aia instant, aici scrie pe ea "gelatina imediata". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Si eu am avut experiente neplacute cu gelatina de aia sta in dulap si n-o mai folosesc da acum totusi o sa incerc ca prea bine arata tortul lui Sushi.
Eu n-am vazut nici foi de gelatina daca stie cineva pe unde se gasesc sa-mi zica si mie.Numai d-asta de la Dr.Oetcker care mi se pare un mare rahat (scuzati expresia) da sa vad ce-o iesi. Poza frumoasa pe ambalaj rezultatul nu tocmai ca pe ambalaj la mine:-) Am asa un felling ca n-o sa-mi iasa da sper sa imi iasa totusi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 10:25 PM |
|