![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
Dragutele mele , am fost la magazinle TRia Alfa si am fost impresionata de bijuteriile pe care le fac .Intr-adevar sunt super dragute ..si doar modele originale ...Iar preturile ..ce ma zic ...Jumatate fata de ..MeliMelo de exemplu ...
Eu am gasit acolo cadouri perfecte pentru majoritate prietenelor mele ..Chiar si pentru maica-mea am vazut o brosa misto ... Au si site , dar varietate este mult mai mare la locul faptei. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Maddy ce pret au asa de curiozitate?
Sunt extraordinare bijuteriile...ma uit la ele si "imi fac sange rau" (scuze expresia)...dar in Timisoara nu sunt. :( Le-am mai vazut si acum vreo doua luni...multe chestiute faine. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ariana nu sunt la mall? Ca parca mie imi zicea cineva ca a vazut...
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 90 Joined: 17-December 05 Member No.: 109 ![]() |
Tocmai mi-am luat azi un inel de la Tria Alfa din Carrefour si sunt foarte incantata de el. :) Intr-adevar au multe modele foarte dragute,cu greu m-am abtinut sa-mi mai iau ceva...dar totusi eram in cautare de cadouri pt altii nu pentru mine. Preturile in schimb nu mi s-au parut mult mai mici decat la Meli Melo(au si stand Meli Melo langa si puteam sa fac comparatia).
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Angel eu nu am vazut ( drept ca nici nu am studiat eu prea atenta pt ca inebunesc cand vad pretuirile la tzoale de exemplu...:) )...dar maine merg la ultima tura de shoping si ma uit...multam pt indiciu :).
|
|
|
![]()
|
|
VErificat....nu e Tria Alfa in Mall-ul din Timisoara.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
bai, poate's io mai tampita, da' nu reusesc sa le vad produsele..intru la sectiunea "produse' si cand vreau sa-mi arate de ex."bratzari'...intzepenesc asteptand....voi le-ati vazut sau numa' io in noaptea de Ajun nu poci sa le vaz :o?
|
|
|
![]()
|
|
Eu le-am vazut... :o
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Poate n-ai nu-sh ce Flash Plugin, uareva' o fi si aia, ca scrie la inceput ca daca n-ai, bye!! :D
|
|
|
![]()
|
|
:offtopic:
Delphinule te tzuc...:) vad ca suntem amandoua in acelasi moment pe aici...Si Craciun Fericit! :) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 04:23 PM |
|