![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ariana....da mai este in mall un mag de chestii din astea destul de fainute si super ieftine de unde mi-am luat si eu si meli cerceri . Da imi scapa acum cum ii zice.....
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
Sorry pentru intarziere....dar am avut si eu o amarata de vacanta ...
Preturile sunt destul de micute ....Eu am luat o gramada de cadouri de sarbatori de acolo .. De exemplu..la coliere este unul atarnator cu niste bumbisori roz ...ala costa 115.000 lei SEturile alea cu pietricele bleu si multe incrngaturi : colier 550.000 iar bratara 250.000lei . Oricum , la magazin , varietatea este mult mai mare . |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Maddy nu mai turna gaz pe foc :P...eu is turbata dupa accesorii...am vazut pe site cele cu pietricele maro superrr...dar nah pana atunci o sa imi inec amarul in ce avem noi pe aici prin Timi.
Pupici. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Contaminat Posts: 185 Joined: 8-December 05 Member No.: 44 ![]() |
ariana,gasesti chestii faine la magazinul ala din mall de care ti-a zis si angeldust.Noi ne-am cumparat niste cercei superbi de acolo si preturile sunt ok.Magazinul e la ultimul etaj cu magazine( inainte de etajul food-court ) chiar inaine te cazino....treci de komodo (barul) si ai ajuns la magazin.Se numeste Euro Star Accesories.
Eu mi-am cumparat cateva perechi de cercei si un cercel pt nas pt sora mea,dar au si accesorii pt prins parul-f dragute,brose,coliere,bratari,set colier-cercei-bratara. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Meli pupici :) multam mult de informatie am sa trec pe acolo.
Mie insa mi s-a pus pata pe ce am vazut ca au cei de la Tria Alfa ca sunt tare dificila la capitolul "accesorii". |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:'( :'( :'(
La vanzare ceva? Berbe imi vine sa.... :frustraree: :-* |
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
primele doua perechi nu mai erau disponibile titsicule da' m-am imbolnavit de inima :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Berbecutzaaaa ce super sunt primii...de unde provin?
|
|
|
![]()
|
|
am "sapat" pe google dupa sandalutele lui manolo ca m-a intaratat tits cu frumusetile alea :fluierat: si am intrat si la bijuterii
ma bucur ca iti plac ;) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 11:32 AM |
|