![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Am gasit bratari si sunt (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
unde gasesc o bratara din aur (alb de preferat) cu multe chestiute atarnate? mi-a venit ideea vazand If only.. fetele care ati vazut filmul, stiti la ce ma refer.
al meu cica "din anglia" (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) totusi.. nu as gasi pe undeva pe la noi?? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu am vazut in aproape orice magazin de bijuuri am intrat; am avut si eu 4 bucati pe care le purtam non-stop si le-am schimbat pe una singura groasa si solida pentru ca in timp atirnatorile s-au slabit si am inceput sa le pierd; am patit-o, de-aia acum am si port asta:
(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/IMG_0002-9.jpg) |
|
|
cadouripentruamandoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dragutele mele , am fost la magazinle TRia Alfa si am fost impresionata de bijuteriile pe care le fac .Intr-adevar sunt super dragute ..si doar modele originale ...Iar preturile ..ce ma zic ...Jumatate fata de ..MeliMelo de exemplu ... Eu am gasit acolo cadouri perfecte pentru majoritate prietenelor mele ..Chiar si pentru maica-mea am vazut o brosa misto ... Au si site , dar varietate este mult mai mare la locul faptei. Magazin online bijuterii inox, bijuterii otel inoxdidabil, pandantive otel inoxidabil, bratari otel inoxdidabil, cercei otel inoxdidabil, lanturi otel inoxdidabil, pandantive tribale, bratari piele, snururi, cadouri barbati si cadouri femei la preturi mici. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 4-August 15 Member No.: 12,918 ![]() |
Peste 1 luna de zile surioara mea isi va serba majoratul si vreau sa-i fac un cadou pe masura...un inel cu diamante..
Inca nu ma pot hotarari ce fel de inel sa-i cumpar: eternity sau semi-eternity...am gasit chiar si un articol aici: editat Voi ce ma sfatuiti sa aleg? Promovare contra cost, nu spam. Te asteptam cu drag! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: User Banat Posts: 3 Joined: 1-September 16 Member No.: 13,200 ![]() |
Salut.Eu stiu un site cu bijuterii din argint handmade unicat.spam
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 11:35 AM |
|