![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Meg pulverizezi de la o distanta de vreo 30-50cm un jet usor, tinand ochii inchisi (deci poti da si pe pleoape (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si apoi te plimbi putin sa se usuce si esti free to go!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
si asta inseamna fixare? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Bacardi, si tie nu iti curge nimic? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Folosesti machiaj waterproof?
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am machiaj waterproof si sunt bine mersi. Pulverizez, jetul e foarte risipit si fixeaza fondul de ten dar si da aspectul de glow, adica nu foarte mat si prafos, mai natural. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Hmm..eu cand am incercat, numai glowy nu am iesit..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai cum ai iesit, ti-a curs ceva? Eu ma dau inainte de a pune rimel, adica cand sunt cu fdt si pudra whatever. Si e ok. Acum am fdt de la shiseido, ala cu spf mare, si e fdt compact pudra, acopera foarte bine dar nu vreau sa para unnatural. Asa ca dau cu apa.
|
|
|
![]()
|
|
Mda, a inceput sa imi curga fdt.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pe care mai scrie si ca este rezistent la apa. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Chiar voiam sa te intreb de fdt compact pudra cum este. Eu intotdeauna m-am ferit de astea, aveam impresia ca nu arata deloc natural. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai eu dupa ce am auzit atatea laude despre asta de la shiseido mi l-am luat si e ok, acopera f bine insa e un pic prafos, de aia folosesc apa termala. Mie nu-mi curge, insa marturisesc cand foloseaam cel de la YSL, care e foarte stick to the skin, dura sa intre in piele si nici nu era prea effective. Insa dupa pudra e ideal sa nu para prea mata, prea uniforma. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Hmm..greu cu machiajele astea.. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
De-aia avem nevoie de make up artists care este. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ar fi o varianta plauzibila de nu-mi iese aia cu fare numer, fare numer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 08:35 AM |
|