![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Daa..si de-aia au inceput sa apara tot mai mult ca ciupercile dupa ploaie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu cred totusi ca exista si un fixator special pentru machiaj. Parca Moni spusese despre ceva de genul, de la Mac cred. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, eu stiu de fixatoare speciale primare si nu aeriene, de sfarsit de machiaj, adica primer de ten, ochi, buze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
De primere stiam si eu, desi nu am folosit niciodata ceva de genul. Eu credeam ca se refera la fixator de final.(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu apa termala incepi si termini machiajul. Primere, eu am avut de ten si de fard; cele de ten se zice ca uniformizeaza pielea, la tenul meu cu ceva probleme, ce sa zic, de obraji imi era bun, ca acolo n-aveam nimic si era light reflecting.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Mai eu ma dadeam cu apa chiar si dupa ce ma rimelam si n-aveam nimic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pentru ca daca nu atingi si nu stergi nimic se usuca. E ca si cum transpiri putin si lasi sa se zvante. Daca se formeaza o picatura undeva o tamponezi repede, nu o intinzi sau stergi si gata.Nu fac din asta un obicei insa, adica nu intotdeauna ma machiez ca apoi sa pulverizez apa. Daca jetul e fin si iese uniform nu are cum sa-ti curga ceva pentru ca trebuie sa fie ca si cand ai baga capul in aburi insa doar sa umezeasca nu sa se formeze picaturi care sa curga si evident sa faca sa curga machiajul. Si eu una nu stau pe loc dupa. Ma plimb prin casa cateva secunde si simt cum se formeaza curentul si usuca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Altfel nu stiu cum sa mai spun (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Incercati o data asa si sa-mi spuneti ce a iesit (Meg si Sweet).
Meg referitor la intrebarea ta, nu neaparat fixare in sensul ca totul ramane perfect pana la momentul demachierii fara sa fie nevoie de nici un retus ( sa mai stergi o dunga de fard formata in pliul pleoapei, sa mai dai cu putina pudra sau sa tamponezi cu un servetel in zonele unde incepe sa luceasca) ci in sensul ca tot machiajul ala aplicat de tine mai complex sau nu se uniformizeaza mai bine pentru a parea cat mai natural. Sweet daca ti-a curs inseamna ca ai dat cu prea multa. Nu trebuie sa dai cu cata iti dai atunci cand te demachiezi ci cu mai putin. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
intrebare: apa termala se da pe fatza si apoi se sterge cu o discheta demachianta SAU se lasa libera sa se usuce?
m-a dat cineva peste cap.. (dupa demachiere, deci nu pentru fixarE) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Citez pe angelito: "apa termala Uriage, e sarata (contine multe minerale), si ceea ce o diferentiaza de alte ape termale e faptul ca e izotonica (adica poate fi lasata sa se usuce pe fata, fara sa fie stearsa). " Banuiesc ca celelalte se tamponeaza, explicatia nu o stiu, eu folosind uriage.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 42 Joined: 28-January 07 Member No.: 1,102 ![]() |
Cred ca depinde de tipul de ten. Apa Uriage a fost singura care trebuia sa o sterg, pentru ca mi se "strangea" fata. Acum folosesc Avene (de care sunt ff multumita) si nu o sterg, las sa se usuce putin si apoi dau cu crema.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
A solution, such as Uriage Thermal Water is isotonic if its osmotic pressure, related to its molecular concentration, is the same as that of plasma.
In contrast, sea water contains high levels of molecules (salts) and is therefore hypertonic. The cells shrink, because water flows out into the more concentrated solution (phenomenon of plasmolysis). When water contains low concentrations of molecules, as do most thermal water, it is hypotonic. The cells swell up because of the water entering them (the phenomenon of turgescence). An isotonic solution sets up an "osmotic pressure" equilibrium within cells such as the plasma, which surrounds the red blood cells. Thermal Water: Beauty Secret or Fad? by Michele Bender Here’s what you should know before you open your wallet. The latest European beauty secret to find its way across the Atlantic: products made with thermal water. Naturally endowed with minerals like sulfur and selenium, and free of chemicals such as chlorine, the water comes from European thermal springs with longstanding reputations for therapeutic benefits. “Certain minerals can soothe skin and reduce redness and inflammation,” says Leslie Baumann, MD, director of the University of Miami Cosmetic Center, a cosmetic-research facility. “Some have even been shown to be effective in treating eczema.” So should you stock up? That depends on the product. Mineral-water sprays and moisturizers are both good bets because they stay on your skin. Besides replenishing nutrients, sprays can combat sunburn and other skin irritations. In fact, doctors sometimes use them to heal a patient’s skin after a procedure like a chemical peel. Lotions and creams with thermal water are good hydrators for women with sensitive skin or those who live in dry climates. But don’t waste your money on cleansers or bath soaks; both rinse off too quickly to have any noticeable effects. For a thermal facial treat, we like Vichy Thermal Spa Water Spray ($10; Vichy.com), with 15 minerals from sulfur and silica to calcium. Another winner: Rosaliac Hydratant Perfecteur Anti-Rougeurs by La Roche-Posay ($30; available only at doctors’ offices). This moisturizer has thermal water with a water-soluble form of vitamin B3, to soothe sensitive skin. — Michele Bender is a Contributing Editor at Health |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Eu folosesc Avene si fac ce scrie pe ambalaj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Adica pulverizez, astept putin si apoi sterg cu o discheta demachianta. Asta este pentru demachiere. Pentru fixarea machiajului normal ca o las sa se zvante singura.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:31 PM |
|