![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
[quote name='sweet_girl' date='Aug 28 2007, 10:36 AM' post='114285']
Are multa sare? Sarea, din nu foarte multele mele cunostinte de chimie, este NaCl, si parca nu am vazut NaCl in compozitia ei.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sweet_girl, sincer nu ma uitasem la compozitia apei uriage... am zis ca e prea sarata pt ca atunci cand o pulverizam p fata a ajuns si prin gura o picatura si am simtit... daca e sa aleg intre ape pana acum avene e cea mai ok... pt mine |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
17girl, cum folosesti tu avene? o pulverizezi si o stergi sau o lasi sa se usuce?
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
Are multa sare? Sarea, din nu foarte multele mele cunostinte de chimie, este NaCl, si parca nu am vazut NaCl in compozitia ei.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) sweet_girl, sincer nu ma uitasem la compozitia apei uriage... am zis ca e prea sarata pt ca atunci cand o pulverizam p fata a ajuns si prin gura o picatura si am simtit... daca e sa aleg intre ape pana acum avene e cea mai ok... pt mine sarurile sunt o familie de compusi chimici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) "sarea de bucatarie" este doar unul din ele. in general, o "sare" este compusul unui metal cu un nemetal din grupa fluorului, clorului samd (nu mai stiu- grupa sase? sapte? din sistemul periodic al elementelor) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Tocmai mi s-a terminat tubu` de apa termala Avene si pe aici nu se gaseste (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) am vazut aseara la Geta Voinea cum dupa un machiaj pulveriza apa termala...n-am crezut pana nu am incercat...intr-adevar...fixeaza...doar un puf se da...nu cat sa umezesti fata...e chiar ok...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
m-am luminat: Avene se sterge cu o discheta dupa ce se pulverizeaza. (atunci cand folosim pentru curatarE)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Vad ca ma pui sa scriu degeaba...(IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
B_G (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
daca tu zici una si altcineva alta.. ce sa facem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Simplu. Ia-ti apa asta si foloseste-o. Cum scrie pe eticheta, cum s-a scris pe aici si vezi cum iti place, daca-ti place (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetele care ati mai fost prin Cora, ati vazut apa termala Evian? Monicutza parca zicea ca acolo s-ar gasi. Eu n-am cora aici, dar l-as trimite pe frate-miu sa-mi ia ca in Cluj este. Dar la Carrefour, ca tocmai ce s-a angajat acolo?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 1-October 07 Member No.: 2,336 ![]() |
hello tuturor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
desi nu ma prea pricep la creme si cremutze, poate poate va voi fi si eu de ajutor pe aici (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) voiam sa va zic ca eu folosesc apa termala la roche-posay. uneori pe post de lotiune tonica, alteori (cand nu ies din casa) o pulverizez pur si simplu pe fatza fara vreun motiv anume... si dupa epilat o folosesc si punctele acelea rosii se duc mai repede (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (sper ca nu mi se pare doar mie!) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:38 PM |
|