IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Apa termala, Mit sau nu?
Bia
post Jul 16 2008, 02:15 PM
Post #61

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Mi-am luat si eu apa termala Avene. Imi place. As incerca si Uriage. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 16 2008, 06:43 PM
Post #62

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

Uriage e absolut geniala. eu am tenut foarte uscat, insa dupa ce ma dadeam cu apa asta de multe ori nu mai simteam nevoia unei creme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Summer Dream
post Dec 22 2009, 10:48 PM
Post #63

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Right behind you !
Member No.: 6,961

Si eu am inceput sa folosesc din vara (dintr-o pura intamplare, ce-i drept) si, pentru ca imi plac mult produsele de la Vichy, am ales din aceeasi gama.
Sunt foarte multumita de ea, mai ales ca in vara (cand am folosit-o cel mai des) , in Grecia, cu toate ca nu m-am ars, din cauza soarelui si a sarii din apa (si din cauza vantului, pentru ca in fiecare zi mergea cu parasuta) tenul meu s-a inrosit si iritat.Oricum, apa termala a rezolvat asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu pot spune ca m-a vindecat de cosuri, insa chiar mi-a ajutat tenul.

+Quote Post
monica_s23
post May 31 2010, 11:51 AM
Post #64

Musafir

Am folosit si eu apa termala de la Avene si nu mi s-a parut ca are efecte minunate..cred ca mai mult ma convingeam eu ca se intampla ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Intr-adevar efectul de dupa este racoritor si revigorant mai ales pe timp de vara, dar cam atat. Consider ca orice alta apa naturala (minerala sau nu) ar avea acelasi efect, asa ca nu vad de ce sa dam atatia bani pe o apa termala. Cred ca s-a format un fel de mit si in jurul acestui produs.

+Quote Post
Diana.
post May 31 2010, 11:57 AM
Post #65

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Subscriu. Si eu am aceeasi senzatie ca tine, Moni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
laur claudiu
post May 31 2010, 01:34 PM
Post #66

Obsedat

Group: Dependent
From: Undeva in tara lui Dante...
Member No.: 8,005

Diana,subscriu si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La creme si protectie solara,Avene,nu am ce comenta sunt produse bune si acceptabile!
Cu apa termala de la Avene,nici o senzatie,in plus cu cea de la Vichy o pot lauda ca e plina de saruri si minerale,pacat ca e in dozator mic!Pt.mine a functionat cu arsurile solare si dupa ras!

+Quote Post
citystella
post May 31 2010, 04:44 PM
Post #67

Membru de Onoare

Member No.: 8,322

Fiecarui ten ii poate ajuta o anumita apa termala, o anumita atmosfera, o anumita crema, o anumita atingere, o anumita, perna. Suntem diferiti, si in acelasi timp speciali in felul nostru.

+Quote Post
monica_s23
post May 31 2010, 07:58 PM
Post #68

Musafir

QUOTE(citystella @ May 31 2010, 05:44 PM) *
Fiecarui ten ii poate ajuta o anumita apa termala, o anumita atmosfera, o anumita crema, o anumita atingere, o anumita, perna. Suntem diferiti, si in acelasi timp speciali in felul nostru.

Cat de profunda ai fost Citystella..foarte frumos expusa unicitatea fiecaruia dintre noi (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
Cindy
post May 31 2010, 09:51 PM
Post #69

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu, dupa ani de folosit apa termala, am ajuns sa nu ii mai gasesc deloc rostul, in afara senzatiei de prospetime (si aste pentru ca este rece). Am inlocuit cu apa de roze si acum, flori de portocal, pe care le folosesc pe post de tonic.

+Quote Post
citystella
post May 31 2010, 10:40 PM
Post #70

Membru de Onoare

Member No.: 8,322

Cindy, probabil pentru ca nu ai mai avut nevoie. Eu una am nevoie de hidratare, cu apa termala. Folosesc produsele Avene. Oricum sunt foarte faine si cele pe care tu le folosesti acum. Iar daca iti priesc si mai bine. Eu am un tonic pe baza de miere, iar demachiantul pe baza de lapte. Iar gama e lapte si miere. Interesant nu? Sunt toata o dulce. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

10 Pages V  « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 09:57 PM