![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Mi-am luat si eu apa termala Avene. Imi place. As incerca si Uriage. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Uriage e absolut geniala. eu am tenut foarte uscat, insa dupa ce ma dadeam cu apa asta de multe ori nu mai simteam nevoia unei creme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 66 Joined: 7-August 09 From: Right behind you ! Member No.: 6,961 ![]() |
Si eu am inceput sa folosesc din vara (dintr-o pura intamplare, ce-i drept) si, pentru ca imi plac mult produsele de la Vichy, am ales din aceeasi gama.
Sunt foarte multumita de ea, mai ales ca in vara (cand am folosit-o cel mai des) , in Grecia, cu toate ca nu m-am ars, din cauza soarelui si a sarii din apa (si din cauza vantului, pentru ca in fiecare zi mergea cu parasuta) tenul meu s-a inrosit si iritat.Oricum, apa termala a rezolvat asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu pot spune ca m-a vindecat de cosuri, insa chiar mi-a ajutat tenul. |
|
|
monica_s23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am folosit si eu apa termala de la Avene si nu mi s-a parut ca are efecte minunate..cred ca mai mult ma convingeam eu ca se intampla ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Intr-adevar efectul de dupa este racoritor si revigorant mai ales pe timp de vara, dar cam atat. Consider ca orice alta apa naturala (minerala sau nu) ar avea acelasi efect, asa ca nu vad de ce sa dam atatia bani pe o apa termala. Cred ca s-a format un fel de mit si in jurul acestui produs.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Subscriu. Si eu am aceeasi senzatie ca tine, Moni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
Diana,subscriu si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La creme si protectie solara,Avene,nu am ce comenta sunt produse bune si acceptabile!
Cu apa termala de la Avene,nici o senzatie,in plus cu cea de la Vichy o pot lauda ca e plina de saruri si minerale,pacat ca e in dozator mic!Pt.mine a functionat cu arsurile solare si dupa ras! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Fiecarui ten ii poate ajuta o anumita apa termala, o anumita atmosfera, o anumita crema, o anumita atingere, o anumita, perna. Suntem diferiti, si in acelasi timp speciali in felul nostru.
|
|
|
monica_s23 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fiecarui ten ii poate ajuta o anumita apa termala, o anumita atmosfera, o anumita crema, o anumita atingere, o anumita, perna. Suntem diferiti, si in acelasi timp speciali in felul nostru. Cat de profunda ai fost Citystella..foarte frumos expusa unicitatea fiecaruia dintre noi (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu, dupa ani de folosit apa termala, am ajuns sa nu ii mai gasesc deloc rostul, in afara senzatiei de prospetime (si aste pentru ca este rece). Am inlocuit cu apa de roze si acum, flori de portocal, pe care le folosesc pe post de tonic.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Cindy, probabil pentru ca nu ai mai avut nevoie. Eu una am nevoie de hidratare, cu apa termala. Folosesc produsele Avene. Oricum sunt foarte faine si cele pe care tu le folosesti acum. Iar daca iti priesc si mai bine. Eu am un tonic pe baza de miere, iar demachiantul pe baza de lapte. Iar gama e lapte si miere. Interesant nu? Sunt toata o dulce. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 09:57 PM |
|