![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Sunt destui, dispusi sa plateasca, ma gandesc eu... :fluierat:
Gasim noi si obiectul ::) 8) |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
:offtopic:
Stau si ma minunez :o :o acum a trecut un grup de nuntasi cu mireasa si toate alea :o :o Mamaaaaaaaaaaa inghet numai cand ma uit la ea . Are o blana pe ea dar oricum mey :emotiondedegeratura: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
gagics, sunteti de coma... :morideris: :morideris:
va reprofilati, ai? ;) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
ce e asta mai, dezvirginare cu money back guarantee? :D daca nu sunteti satisfacute, va primiti banii si virginitatea inapoi :-X
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Intr-un fel stiu ca nu este in cadrul discutiei insa nu ma pot abtine...........
Care este diferenta dintre nunta de oameni si nunta de ciini ?!? La nunta de oameni platesc toti si f... numai unul, iar la nunta de ciini f.. toti si nu plateste nimeni !?! :evil: :pupaceala: :morideris: |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
E chiar de coma :morideris:
tits :pistolar: sunt la post unde esti sefaaaaaaaaa? :P Hai , adu aici obiectul muncii :P :P |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
exchiuzmi, dar in cazu' de fata care din cele doua este obiectul muncii pana la urma? ???
|
|
|
![]()
|
|
:morideris: Pai tu invi ? :o :o
Ai nevoieeeeeeeeeeeeeeee? :P De precizat : Noi oferim serviciile :pistolar: :P :P Vezi mai sus :-* |
|
|
![]()
|
|
ah, foarfeca :D am inteles
Mr. Scissorhands |
|
|
![]()
|
|
Mda :P acum ce mai zici ?
Eventual ne facem colegi ? Pun eu o vorba la sefa tits , sa te ia si pe tine :P :P ;D (macar o data ) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th July 2025 - 09:07 PM |
|