![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Imi povestea o cunostinta cum a adus in casa pe cineva foarte pasionat de feng-shui si persoana respectiva i-a spus sa mute caloriferul ca nu stiu ce energii negative atrage si wc-ul fiindca era amplasat inspre nord(parca),coltul bogatiei si odata ce trage apa se duc toate pe teava! (IMG:style_emoticons/default/hohote.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
A, nici chiar asa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nu trebuie mutate toate, exista remedii. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 15-December 07 Member No.: 2,837 ![]() |
Locuiesc intr-un apartament in forma de L. Centrul casei, masurat pe schita apartamentului, pica la un vecin. Ce se poate face? Care sunt pericolele? Multumesc.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Din ce punct de vedere sa fie pericole? Are blocul bulina rosie? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
cred ca e vorba de feng shui
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
cred ca e vorba de feng shui Adica? io nu am inteles nimic.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 15-December 07 Member No.: 2,837 ![]() |
Din ce punct de vedere sa fie pericole? Are blocul bulina rosie? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) sigur ca e vorba de feng shui stie cineva daca asta e rau pentru familie? exista remedii? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Titlul pe care l-ai dat topicului era "Apartament in forma de L"- nici o precizare nici in el nici in postul tau despre feng-shui.
Important e sa te simti tu bine in casa ta. Nu trebuie sa ai idei preconcepute ca daca e in forna de L sau i sau u o sa iti mearga rau. Cheama un preot, sfinteste-ti casa,- si daca vrei musai feng shui, poti lua citeva port-bonheur. That`s all. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Din punct de vedere feng-shui, daca iti lipseste o parte a casei pui in coltul in care ar trebui sa fie un remediu...o planta , o veioza, un lampadar....
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 04:21 AM |
|