![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gagici, stie cineva cum ii zice pe romaneste?
E vorba de paine alba prajita uscata, eu cunosc numai firma Brandt producatoare de asa ceva, dar or fi mai multe. Cunoscutii mei vorbitori nativi de limba engleza ii spun tot Zwieback :-X Nu e vorba de crispbread/flatbread/swedish crackers, asta-i altceva. Stai sa pun si-o poza: (IMG:http://www.u-helmich.de/bio/stw/enz/vers/zwieback.gif) Multam! :-* |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Nu stiu cum le-or zice concetatenii tai, kalua, dar eu le-as unge cu unt si as pune o felie de cascaval deasupra, 1/2 min la cuptor, iaaaamiii.
:-* |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu prea merge, ca-s tari, ca posmagii :o
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
da dar pui unt si la cuptor se imoaie :P, eu asa ma gandeam. Sunt si pe aici niste paini din astea prajite si uscate cu diverse arome, am uitat cum le zice..., dar nu au forma de felii de paine, sunt niste cercuri cu gaura in mijloc :D
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
si aici exista asa ceva, dar uite ca pe mom am uitat cum le zice. Paine alba, din faina de grau, taiata felii, prajita, se vinde in pachete. Dar parca mai exista si de secara, cel putin aici. Dar nici eu nu stiu cum el zice in Rom. :(
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
parca le zicea pezmeti .... suedezi sau ceva asa :-X
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
or fi bake rolls :P
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
pai alea nu-s rotunde?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
bake rolls e altceva, cu gaura la mijloc si mai pe sarat (cel putin alea pe care le stiu eu). Zwiebackul e usor dulciu.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 01:03 PM |
|