![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Diana, unde e Catena in Craiova?
Credeti ca ar iesi ceva fara decolorare? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La tine, nu stiu. Catena e la Mercur la parter si mai e una mare in drumul spre real (cum mergi din Valea Vlaicii, dupa flori, tot pe partea cu florile) si una vis-a-vis de El Greco de pe A.I. Cuza.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 75 Joined: 22-February 11 Member No.: 9,898 ![]() |
Cat de des va spalati pe cap?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
M-am facut azi cu 3chenes, Color& Soin 9N- honey blond. Parca e mai aramiu decit de obicei, insa nu e parul uscat bine si nu pot sa imi dau inca seama.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Diana, am inteles eu bine ca e pe baza de henna Color&Soin-ul asta? Te poti vopsi singura acasa sau te duci la salon? Cu ce se amesteca si cat trebuie sa stai cu ea in cap? Cam cat rezista culoarea? Se mai duce la spalat?
Eu sunt bruneta si m-am vopsit pana acum cu henna. Dar as vrea ceva mai bun, care sa se fixeze mai bine. Henna mai curge la spalat. |
|
|
![]()
|
|
Acasa ma fac, eu in saloane nu mai calc. Eu sint blond-cenusiu inchis natural. Color&Soin nu il face blond platinat, ci mai aramiu, insa mi-l deschide soarele. La mine nu se duce vopseaua, ca nu are ce. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si da, 3chenes e pe baza de hena. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Partea buna e ca nu arde parul cum o fac vopselele cu amoniac. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Sar'na, o sa caut si eu prin farmacii. Adevarul e ca nu stiu ce sa mai fac, am un par jalnic. Gras, subtire si acum mai si albesc. (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Cire, la cit timp te speli pe cap?
|
|
|
![]()
|
|
La 3 zile in general. Vara m-am spalat si la 2. Tot zic sa-l las, sa nu ma mai spal asa des, dar cand il vad cum arata nu-mi vine sa mai ies din acasa.
|
|
|
![]()
|
|
Diana, help. Tu ce iti pui pe cap cat timp stai cu vopseaua? Eu la henna mai foloseam casca de baie de unica folosinta (luate de prin hoteluri), dar nu mai am si nu se gasesc de cumparat decat in cantitati mari. Pungi e cam incomod sa-mi pun, ca trebuie sa le prind cumva sa nu cada.
Ceva idei? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:18 AM |
|