![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 5 Joined: 17-February 06 Member No.: 229 ![]() |
Vreau sa-mi iau o placa si nu prea stiu de care! Am inteles ca cele de la Reminghton ar fi bune, voi ce credeti?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
:welcome:
Bine ai venit! Eu am de la Babylyss (mai bine ii zicea babylins) si e foarte buna. :) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 5 Joined: 17-February 06 Member No.: 229 ![]() |
Iti multumesc Carrie pt raspuns!
Imi poti spune de unde ai luat-o? Eu sunt din Bucuresti! Si ce fel de par ai tu? Al meu e ondulat dar nu uniform, mai mult in fata si pe la urechi, si de aceea e f greu de aranjat . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Pai eu sunt din Constanta si l-am luat aaaa, nu imi amintesc exact, o firma de aparate electrocasnice destul de cunoscuta. In 2001 costa 1 milion 600 mii lei.
Am parul ondulat tot. :-X si ma chinui si eu , dar asta e, baba sufera la frumusete. :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
chiar daca iti iei o placa de intins (de ex cea de la philips pe care o am si eu acum- am mai avut una revlon ceramca f f slaba) parul tot nu o sa-ti stea drept . Eu nu-l am f cret , e doar ondulat, si cand il vreau drept drept apelez la foen (ala rowena- avea mai demult o reclama la tv ) intai, apoi la o solutie de indreptat (de ex de la wella l`oreal etc) si abia apoi la aparatul asta la care, apropo, ii facea reclama in filmul "rebelii" daca il stii. Cam asta e experienta mea cu placile de indrepat...
Acum mi l-am facut permanent drept si sta destul de ok.... dar tot trebuie si placa, solutie etc pup`s & hugs |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 ![]() |
eu am duometrics de la philips, e bunicica dar nu ma da pe spate. in schimb o prietena de-a mea si-a cumparat de la top line o placa profesionala, de salon (100 eur) si e o mare diferenta! ;)
la remington vad ca se tot face reclama dar nu stiu pe nimeni care sa aiba. ma atrage si pe mine aia ingusta de la ei pt ca poti sa faci si bucle cu ea. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Bey... ce discutati aici?!?!
Is NEBUNA sa am parul drept, e singura dorinta in viata pe care nu mi-o pot realiza! :'( Eu nu am parul cret ca si negresele, insa e cret, nu ondulat! Ce sa fac fetelor sa mi-l indrept??!? Am fost la coafor o data, pusa pe fapte mari si aia mi l-o "indreptat" cu nush ce placa... Ce sa zic?! Mai mult mi l-o facut ca o coada de matura! >:( Am auzit ca este o solutie permanenta de indreptat parul insa coafeza resp mi-a spus sa nu incerc ca tot nu-mi va sta cum vreau eu. Acum ca stau sa ma gandesc nu mai stiu daca chiar era placa sau doar un piaptan din ala cu tepi... Daca ar exista o solutie sa mi-l indrept... wow... as fi in al noulea cer! Se poate? :) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
QUOTE Bey... ce discutati aici?!?! Is NEBUNA sa am parul drept, e singura dorinta in viata pe care nu mi-o pot realiza! :'( Eu nu am parul cret ca si negresele, insa e cret, nu ondulat! Ce sa fac fetelor sa mi-l indrept??!? Am fost la coafor o data, pusa pe fapte mari si aia mi l-o "indreptat" cu nush ce placa... Ce sa zic?! Mai mult mi l-o facut ca o coada de matura! >:( Am auzit ca este o solutie permanenta de indreptat parul insa coafeza resp mi-a spus sa nu incerc ca tot nu-mi va sta cum vreau eu. Acum ca stau sa ma gandesc nu mai stiu daca chiar era placa sau doar un piaptan din ala cu tepi... Daca ar exista o solutie sa mi-l indrept... wow... as fi in al noulea cer! Se poate? :) Mei, tu ai o frumusete de "coama"! :D Uf, ce as vrea eu sa-l am asa. Da la mine cadou, ca eu donez la tine una bucata de par lipit de cap, vrei? :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
De acord cu didi ...fatuca are un superpar si il vrea lins... :trozneala: pentru widow asa ca sa te trezesti.:)
Si acum :-*... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 768 Joined: 5-February 06 Member No.: 185 ![]() |
black_widow, eu mi l-am indreptat cu solutie de permanent dar ca sa aiba efect maxim tre sa ai firul subtire .... si in plus sa il dai cu o substanta din comert pt indreptat de fiecare data dupa ce il speli/indrepti (sta el drept de la permanent da tot cu placa sta perfect)
pup`s & hugs |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 02:37 PM |
|