![]() |
![]() ![]() |
![]() |
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am paianjeni, si am o superstitie..din camin adunata, cum ca nu ar fi bine sa omori paianjenii, pt ca ei inseamna "veste buna". Asa ca e fericire mare pe ei.... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Bine ca daca s-ar ingrosa treaba...cred ca as lua masuri! si eu am superstitia asta si nu cred ca voi scapa curand de ea , eu nu ii omor pt ca cica ti se intampla ceva rau daca faci asta (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
divi, clar superstitia mea e mai frumoasa.... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Divi, s-ar putea sa ti se intample ceva rau, in cazul in care nu ii omori, nu invers..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai ales daca e vaduva neagra (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 18-July 08 Member No.: 4,288 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Adina, incearca cu fiola de Regent pe care o iei de la o farmacie vet sau de la petshop.
Evident, trebuie dereticat si scuturat tot de prin casa, dupa care amesteci solutia cu apa si spray-ezi covorul sau speli pe jos ( (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) cu mult sarg pe la colturi). Daca problemele sunt in zona patului, poti da cu solutia, doar pe dedesubt. Neaparat mare atentie daca ai vreun animalut prin casa sa nu intre in contact cu suprafetele umezite de solutie! Cand lucrezi cu solutia, foloseste manusi de menaj! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
milioanele de pureci de unde?
pe mine aici ma viziteaza niste specimene de gandaci, sa mor de nu 3 cm. in bucatarie apar, dar nu in fiecare zi. eu am ajuns la concluzia ca vin pe scurgerea de la chiuveta, sau de afara, pentru ca nu am nici o gaura prin pereti. oricum intr-o seara cand am venit io mai tarziu acasa, am intrat in scara, am aprins lumina,si i-am vazut la subsol cum s-au imprastiat. erau multi frateee... multi si puternici!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si dat fiind aptul ca locuiesc cu mine ci in subsol, cand ii vad le dau cu papucul incap(pentru ca e foarte bine definit dat fiind faptul ca e mare), si-l astept pe uramtorul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Albi, cand te saturi de vanatoare, incearca aceiasi solutie. Functioneaza de minune si pe gandaci. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
aici e vb si de probleme administrative. colegii sunt atat de zgariciti, ca ar prefera sa-i mananca gandacii decat sa cumpere ceva ca sa-i extermine. si ionu-s mama ranitilor aici ca sa cumpar io de una singura
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In Romania pretul unei fiole e de 1 euro. Ma gandesc ca nu trebuie sa difere mult pretul de al o tara UE la alta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Cheltuilala merita ca nu mai vezi taratoarele umblandu-ti prin bucatarie. (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) oricum daca te decizi, trebuie sa-l folosesti cu mare grija. Uite ce scrie pe un site romanesc. Nota: Este toxic pentru albine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 10:13 PM |
|