![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 716 Joined: 5-July 07 From: Bucuresti Member No.: 1,899 ![]() |
Poti sa ma bati Diana si cu sucitorul, ca pe copii-ncapatanati... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cred ca nu ma pot dezbara de apelativul acesta. Mi s-a lipit de... limba. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Jo, chiar asa, cum e ciorba de bere? Ca n-am auzit ever de asa ceva. Sunt curioasa cum se face, ca daca-i spun sotului de ciorba de bere ... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by Valentina30: Dec 15 2010, 10:03 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Nu ca ar avea legatura cu subiectul dar trebuie spus : haolica, stai ca acum am vazut, ma uitai in profil. Cum "mosneguti", bre? (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) Vino-ti in fire (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! Chiar ca sa nu mai spui asa ceva, in primul rand pentru ca e minciuni-caaa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pentru dulciuri de Craciun am facut ieri asa:
- melomakarona (nu sint insiropate inca) cca 35 buc. - kourampiedes (cca 35 bucati, trebuie sa mai fac insa nu mai am migdale, ii musai sa cumpar) - fursecuri du nuca de cocos si gem de zmeura (25 bucati, mai fac, mai trebe sa iau nuca de cocos) - ciocolata cu alune de padure fistic migdale biscuiti Azi vreau sa pun melomakarona la insiropat si sa mai fac niste fursecuri cu gem de zmeura (alta treaba decit cele de ieri) si cu gem de caise. Si turta dulce. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Abia astept si pozele cu toate minunatiile astea ! O sa am grija sa stau cu ciocolata sau ceva dulce pe-aproape (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
E supa de bere ma , nu ciorba .. reteta in engleza aici se face in mai multe feluri, nu o fac io ci expertul...
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 17-December 10 Member No.: 9,635 ![]() |
Vreo reteta de cozonac mai special stiti? Ca eu m-am plictisit de cozonacul ala banal cu nuca si cozonac in fiecare an... A, apropo, am vazut in magazin o inghetata cu gust de cozonac de la Napoca... parca "Pofta de Cozonac" ii zicea... a gustat-o cineva, stie cum e?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Liana, uite aici:
Cozonac crapat Cozonac tresa ruseasca In alta oridine de idei, aseara am facut turta dulce in forma de braduti, stelute, stelute cazatoare si clopotei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trebuie sa gasesc glazura colorata si azi sa le si "pictez". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Sarmale de porc si de curcan
Caltabos Carnita la tigaie Toba Pui la cuptor Stiuca umpluta Cozonac Negresa Alba ca zapada |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
In alta oridine de idei, aseara am facut turta dulce in forma de braduti, stelute, stelute cazatoare si clopotei. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trebuie sa gasesc glazura colorata si azi sa le si "pictez". (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ce reteta ai folosit? Cum ti-a iesit? Vezi ca au aparut prin magazine glazurii colorate in tub, foarte usor de manevrat. Am cumparat si eu pentru ca vreau sa o pun la traba pe junioara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://dintimisoara.files.wordpress.com/2010/02/dsc_0535.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Stiu, am mai folosit, insa ultima data nu am mai gasit. In afara de Dr Oetker ai mai vazut si altele?
O sa pun reteta mea deseara. E greu de manevrat coca la inceput, insa ies super faine! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 12:49 PM |
|