![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io cu masquera nu am nimerit-o, cred ca era bucataru` lor bolnav si o pus-o pe fumeia de servici sa o faca, a doua oara nu mai risc! am primit pizza cu palizel, shalam cu shoia... nu mai am tupeu sa incerc, ramin la mamma mia cu al pacino, vulcano, specialitatea casei si calzzone...
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 26 Joined: 9-August 07 From: italia Member No.: 2,014 ![]() |
La pizza preferita...de fapt sunt mai multe preferite, sunt cea cu vinete la gratar,ardei gras si rucola, alla Napoli (cu hamsii),cea cu scoici si raci.
This post has been edited by senada: Aug 25 2007, 11:07 PM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
pizza cu ton
pizza cu pui pizza regina pizza cu fructe de mare |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 227 Joined: 28-February 08 Member No.: 3,392 ![]() |
As vrea sa stiu si eu ce fel de pizza va place,mici secrete de coacere,orice legat de pizza.
Sper ca nu va suparati ca am deschis acest subiect (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cea mai buna pizza am mancat-o in Rm Valcea la pizzeria OK, parca, a fost absolut dementiala. Era traditionala, un blat perfect, nici gros nici subtire, pufos dar crocant, plina, bogata, cu de toate. Si asa mi s-a facut o foame acum, numai cu gandul la ea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
krikstian |
![]()
|
Musafir ![]() |
piza preerata e aia in care e introsus piept d epui, cascavala muuult, ciuprci din belsug, sos d epizza picant, ou ou ochi deasupra, sare , piper si mai era ceva....Ce anuime? Aha, stiu ! Pe linga toate astea pizza preferata trebuie musai sa fie platita de ALTCINEVA !
|
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mine in oras e o pizzerie unde se face Pizza Rusticana. Are sunca si ceapa pe langa ingredientele debaza.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Combinatiile de Prosciutto e Funghi
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Calzone si 4 formagi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 122 Joined: 4-October 08 From: deva, HD Member No.: 5,029 ![]() |
Pizza regina si pizza funghi
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 08:24 AM |
|