IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Dermato-cosmetice versus cosmetice de masa de lux
Jo
post Apr 15 2009, 05:42 PM
Post #21

Musafir

Imi pare rau. Esti paranoica. De fiecare data cand o sa postez dupa tine o sa sari in sus ca arsa ca iti comentez posturile, asta dupa ce tu ai sapat in adancimile forumului sa cauti ce ziceam eu nu stiu cand?

This post has been edited by Jo: Apr 15 2009, 05:52 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
ulpia
post Apr 15 2009, 06:09 PM
Post #22

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 2,328

De ce sunt paranoica? Ai pus o intrebare, nu ti se pare normal sa iti raspund?! Si ce daca te-am citat, de asta exista optiunea quote.

+Quote Post
valentinad
post Apr 25 2009, 07:40 AM
Post #23

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 6,304

mi-a recomandat farmacista o crema ROC pentru ten gras si sunt foarte multumita de ea (dermato)

+Quote Post
janis
post May 11 2009, 08:20 PM
Post #24

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

Mi-am cumparat ieri Effaclar M (La Roche Posay), am primit si o apa termala cadou, cu care nu prea stiu ce o sa fac, l-am pulverizat azi pe fata dupa ce m-am machiat, a fost placut, ca era rece, dar sincer nu cred ca ar face vreo minune.

Impresie dupa prima folosire (la crema): s-a absorbit destul de rapid, parfum nu are, a dat o senzatie usor racoroasa si hip hop in 2 minute aveam un ten perfect mat si moale. A fost foarte cald azi, si chiar m-am uitat in oglinda cand am ajuns acasa, ca abia daca imi lucea putin tenul, dupa vreo 7-8 ore, bine, eu nici n-am tenul foarte gras, dar inainte cu o crema oarecare si cu pudra minerala dupa cateva ore zona T nu arata prea bine...

(IMG:http://i294.photobucket.com/albums/mm111/janistoday/P1020913.jpg)

+Quote Post
walpurgik
post May 11 2009, 09:09 PM
Post #25

Musafir

Eu nu ma prea omor dupa creme matifiante cum nici dupa fdt matifiant, pentru ca mai mereu imi ciuciuletesc fata, mi se mai jumuleste cate o coaja pe fata si arat horror. Am avut bioderma, si effaclar m, insa parca imi plac mai mult cremele puternic hidratante, pielea sa se umfle de apa si s-o intind apoi cu fdt. si pudra pentru retus.
Cat despre apa termala, normal ca nu face minuni, e...apa.

+Quote Post
LostWhispers
post May 11 2009, 09:43 PM
Post #26

Musafir

Janis de unde ai luat o de ti a dat cadou si apa? Sensiblu cumva ?
Mie mi se termina cea de la bioderma parca as alege si eu roche posay, mai ales ca am demachiantul si sunt f multumita de el.

+Quote Post
janis
post May 11 2009, 09:55 PM
Post #27

Obsedat

Este ceva promotie care se termina pe 15 iunie parca, daca cumperi o crema sau un demachiant La Roche Posay iti da sa completezi un talon si primesti cadou apa termala. Nu l-am luat de la Sensiblu, dar este si acolo.

Si eu am o crema puternic hidratanta, il folosesc seara, si ziua numai cand imi apar cosuri si mi se decojeste fata. Walpu, la mine exact invers, fondul de ten imi determina efectele astea, bine, nici n-am incercat prea multe, ca nu-mi dau seama care e culoarea mea, sau daca e bun sau nu, ideea e ca ce am incercat pana acuma nu prea m-a incantat, de asta am ramas la crema matifianta si la pudra, dar mie chiar bine asa.

Asa de prostie mi se pare apa termala, as putea sa pulverizez Borsec pe fata si ar avea acelasi efect, dar ce Borsec, chiar si apa de la robinet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Dar daca tot l-am primit il folosesc, e placut ca e asa racoritor cand ajung picaturile de apa pe fata, eh ma joc si eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post May 12 2009, 04:11 PM
Post #28

Musafir

La sensi este dar nu la promotie, tu de unde l ai luat la promotie?

+Quote Post
janis
post May 12 2009, 10:30 PM
Post #29

Obsedat

Exista promotia si la Sensiblu, pentru ca initial de acolo am primit un catalog cu mostre La Roche Posay, la sfarsitul caruia era talonul respectiv cu promotia, sa intrebi! Eu l-am luat dintr-o farmacie din Cluj, cred ca Aldedra se numeste, pentru ca era mai ieftin decat la Sensiblu.

+Quote Post
janis
post May 19 2009, 11:23 AM
Post #30

Obsedat

Lost, ai gasit pana la urma Effaclar M cu oferta respectiva?

+Quote Post

4 Pages V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 05:40 PM