![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#131
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Fetelor, credeti ca este posibil ca painea filozofala sau crackersii integrali (faina integrala de grau, lapte, sare si bicarbonat) sa-mi induca hipoglicemie? De cateva zile, exact de cand am inceput sa mananc la micul dejun produsele mentionate mai sus, am niste stari de moleseala, ma simt vlaguita, abia merg intre MD si pranz... spre seara ma mai inviorez. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#132
|
Musafir ![]() |
Teoretic nu. Dar cum fiecare corp reactioneaza altfel...
|
|
|
![]()
Post
#133
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Pana la urma, nu cred ca painicile au fost vinovate pentru starile mele.. azi am mancat si am fost foarte vioaie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am respectat fidel reteta painicilor filozofale si au iesit un pic cleioase la mijloc. Coapte, dar cleioase. Voua va ies tot asa? Ce sa fac sa nu mai fie cleioase? |
|
|
kalua |
![]()
Post
#134
|
Musafir ![]() |
Sa le coci la foc ceva mai mic si un pic mai mult? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mie nu-mi ies cleioase.
|
|
|
![]()
Post
#135
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Am respectat temperatura si timpul de coacere... O sa tin cont de sfat, kalua si sper sa fie ok data viitoare! Merci!
|
|
|
![]()
Post
#136
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Da, si mie imi ies putin lipicioase in mijloc. Dar eu le prajesc, mi se par mult mai bune asa.
|
|
|
![]()
Post
#137
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
bookaholic, cum adica le prajesti?
|
|
|
![]()
Post
#138
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum imi dau seama ce aiurea am zis. Adica dupa ce le fac le tai felii si le prajesc la toaster, ca pe painea normala.
|
|
|
![]()
Post
#139
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Aaa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Am inteles. Buna idee si asta, in caz ca o sa-mi iasa tot lipicioase (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
Post
#140
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Gagici, am si eu cateva intrebari adunate. Sper sa nu supar pe nimeni. Am cautat raspunsuri, dar n-am gasit ceva clar.
1. Daca vreau sa mananac niste ananas proaspat pe post de gustare, intre pranz si cina (cina care va contine si lipide), trebuie sa treaca minim 3 ore intre gustare si cina, nu? 2. In legatura cu painea filozofala: - secara are un rol important? Eu nu o fac cu faina de secara (inlocuiesc cantitatea de faina de secara cu faina integrala de grau). - a incercat cineva sa o faca in tava de chec? Daca da, cam cat ar trebui sa o tin la cuptor ca sa ma asigur ca e facuta la mijloc? In mod normal as face testul cu scobitoarea, dar aici il fac degeaba, pentru ca din painicile mele iese mereu ceva pe scobitoare. Le-am tinut si 35 de minute. Erau coapte, dar lipicioase. 3. Ce fel de carnati avem voie sa mancam pana la urma? Grasi/slabi, afumati/neafumati.. m-am derutat. Astept cu interes raspunsurile voastre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 08:17 AM |
|