IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Tot felul de intrebari si probleme legate de bucataria montignaca, Numai probleme de gatit
alexty
post May 28 2009, 08:13 PM
Post #131

Dependent

Group: Tratabil
From: Bucuresti
Member No.: 6,507

Fetelor, credeti ca este posibil ca painea filozofala sau crackersii integrali (faina integrala de grau, lapte, sare si bicarbonat) sa-mi induca hipoglicemie? De cateva zile, exact de cand am inceput sa mananc la micul dejun produsele mentionate mai sus, am niste stari de moleseala, ma simt vlaguita, abia merg intre MD si pranz... spre seara ma mai inviorez. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post May 28 2009, 08:44 PM
Post #132

Musafir

Teoretic nu. Dar cum fiecare corp reactioneaza altfel...

+Quote Post
alexty
post May 29 2009, 09:07 PM
Post #133

Dependent

Pana la urma, nu cred ca painicile au fost vinovate pentru starile mele.. azi am mancat si am fost foarte vioaie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Am respectat fidel reteta painicilor filozofale si au iesit un pic cleioase la mijloc. Coapte, dar cleioase. Voua va ies tot asa? Ce sa fac sa nu mai fie cleioase?

+Quote Post
kalua
post May 29 2009, 09:27 PM
Post #134

Musafir

Sa le coci la foc ceva mai mic si un pic mai mult? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mie nu-mi ies cleioase.

+Quote Post
alexty
post May 29 2009, 09:35 PM
Post #135

Dependent

Am respectat temperatura si timpul de coacere... O sa tin cont de sfat, kalua si sper sa fie ok data viitoare! Merci!

+Quote Post
Globetrotter
post May 29 2009, 10:12 PM
Post #136

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Da, si mie imi ies putin lipicioase in mijloc. Dar eu le prajesc, mi se par mult mai bune asa.

+Quote Post
alexty
post May 29 2009, 10:46 PM
Post #137

Dependent

bookaholic, cum adica le prajesti?

+Quote Post
Globetrotter
post May 29 2009, 10:49 PM
Post #138

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acum imi dau seama ce aiurea am zis. Adica dupa ce le fac le tai felii si le prajesc la toaster, ca pe painea normala.

+Quote Post
alexty
post May 29 2009, 11:49 PM
Post #139

Dependent

Aaa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Am inteles. Buna idee si asta, in caz ca o sa-mi iasa tot lipicioase (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
alexty
post Jun 1 2009, 01:13 PM
Post #140

Dependent

Gagici, am si eu cateva intrebari adunate. Sper sa nu supar pe nimeni. Am cautat raspunsuri, dar n-am gasit ceva clar.

1. Daca vreau sa mananac niste ananas proaspat pe post de gustare, intre pranz si cina (cina care va contine si lipide), trebuie sa treaca minim 3 ore intre gustare si cina, nu?

2. In legatura cu painea filozofala:
- secara are un rol important? Eu nu o fac cu faina de secara (inlocuiesc cantitatea de faina de secara cu faina integrala de grau).
- a incercat cineva sa o faca in tava de chec? Daca da, cam cat ar trebui sa o tin la cuptor ca sa ma asigur ca e facuta la mijloc? In mod normal as face testul cu scobitoarea, dar aici il fac degeaba, pentru ca din painicile mele iese mereu ceva pe scobitoare. Le-am tinut si 35 de minute. Erau coapte, dar lipicioase.

3. Ce fel de carnati avem voie sa mancam pana la urma? Grasi/slabi, afumati/neafumati.. m-am derutat.

Astept cu interes raspunsurile voastre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

25 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 4th May 2025 - 08:17 AM