![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
1. exact asa cum spui tu
2a. nu stiu exact ce are secara asta, dar se pare ca-i mult mai buna decat graul. Teoretic e bun si numai cu grau 2b. au mai facut fetele pe aici si in forma de chec, normal ca iese si mai lipicioasa. Eu n-am facut, dar timpul de coacere in general se dubleaza aproape cand faci chec in loc de muffini. Sa stai sa pazesti painea, poate trebuie acoperita la un moment dat cu folie de aluminiu, sa nu se arda la suprafata. 3. de oricare, doar sa aiba ingredientele conforme |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Ce prompta ai fost, kalua! Multumesc mult pentru lamuriri!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Referitor la placinta cu branza, daca nu am praf de copt conform (nu am vazut asa ceva pe aici), pot sa pun bicarbonat? In ce cantitate?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Scuze, am pus intrebarea la topicul gresit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Tocmai am facut aluatul de farinata si este extrem de moale, e ca aluatul de clatite. Asa trebuie sa fie?
Si mai scrie in reteta ca se lasa peste noapte. La frigider sau la temperatura camerei? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 2-September 09 Member No.: 7,093 ![]() |
Buna, am o intrebare, pls raspundeti-mi, chiar daca e posibil sa fi gresit rubrica, sunt noua pe aici....deh... Am inceput si eu aceasta dieta de o sapt si deja ma simt cam devitalizata, am ameteli ..etc.. iar de mancat uneori nu prea manank pt ca pur si simplu nu am timp sa gatesc ..si atunci manank alimente simple..insa mi se face greata f repede ...si chiar daca nu mi se face greata, nu prea simt ca as fi mancat cine stie ce. Puteti sa ma ajutati cu ceva sfaturi sa rezolv repede situatia? Multumesc frumos, va imbratisez cu drag. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ange, problema este tocmai ca nu mananci suficient. Ar trebui sa ne dai si niste exemple de meniuri, ca este posibil sa fie foarte sarace in substante nutritive si de aici si ametelile.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 2-September 09 Member No.: 7,093 ![]() |
Ange, problema este tocmai ca nu mananci suficient. Ar trebui sa ne dai si niste exemple de meniuri, ca este posibil sa fie foarte sarace in substante nutritive si de aici si ametelile. Da, nu mananc suficient si va rog pe cele care au timp sa ma ajute...sa posteze un model de meniu pt o zi..cu D, P, C cu retete care se prepara repede si care sa fie cat de cat gustoase ( ce de pretentii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ). Multam fain, va pupacesc. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Scaii, aveam si eu problema asta la facultate. De obicei imi luam fructe la mine sa imi mai astampar foamea in pauze: mere, pere, etc, si chestii de rontait (desi nu este foarte indicat, e mai bine decat sa rabzi de foame): migdale, fistic, nuci curatate, s.a.
Xtina, poti sa-ti faci paine filosofala si paine de tarate acasa. Se pot manca numai dimineata si se pot asocia cu grasimi. Painea din comert de regula nu prea este conforma, iar ca sa o poti asocia cu grasimi trebuie sa aiba minim 25% tarate. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Presupun ca pastele sunt integrale si magiunul fara zahar, nu? In legatura cu pesmetii, teoretic ar fi bine asa. Uita-te si tu ce efect au asupra cantarului. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pentru idei de meniuri si retete va puteti inspira din topicul ce mancam azi si retete montignac. This post has been edited by bookaholic: Oct 12 2009, 04:01 PM |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 12 Joined: 8-October 09 Member No.: 7,255 ![]() |
Multumesc mult de raspuns, fetelor.
Magiunul este natural de prune Topoloveni (fara zahar), l-am luat ddintr-un magazin naturist din pta Moghioros.Pastele erau integrale. Revin cu ingredientele pesmetilor: faina de secara integrala 73%, faina de secara 17%,apa, drojdie, sare, emulgatori E471, chimen. Mie din ce am citit mi se pare ca ar fi ok (pt ceva cumparat). M-am uitat pe retetele de paste de pe site (2 la nr) si sunt cu ulei de masline.Aveam impresia ca nu ar trebui combinate cu ulei, intrucat au IG 40.Cum e ? O ultima intrebare: a cumparat cineva ceva de pe site-ul oficial al lui Monti?Ce si cum a fost? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 05:15 PM |
|