IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Tot felul de intrebari si probleme legate de bucataria montignaca, Numai probleme de gatit
Bia
post Oct 24 2009, 03:41 PM
Post #161

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Asa mi s-a intamplat si mie in primele 2 saptamani. Imi era foame non stop. De vreo 2 saptamani incoace in schimb uit sa mananc pentru ca nu mi-e foame deloc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Go to the top of the page

+Quote Post
Rody
post Oct 24 2009, 03:41 PM
Post #162

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

La naiba m-am enervat acum. Nu mai am pofta de nimic. Doar eu ma pot controla. Ma duc sa ma uit la un film. Scuze daca sunt prea enervanta

+Quote Post
Globetrotter
post Oct 24 2009, 03:54 PM
Post #163

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Rody, Montignac spune ca, daca poti, ar fi bine ca in primele trei luni sa nu mananci deloc dulce, chiar si conform, pentru a-ti dezobisnui pancreasul. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Pentru cazuri dintr-astea sa ai niste ciocolata cu minim 75%, migdale, nuci, ceva, dar sa nu exagerezi.
Painea se mananca doar dimineata! Daca nu mananci dulce o perioada nu mai ai atata pofta, dar daca mananci vrei sa mananci si mai mult, pentru ca da dependenta...
Ciocolata aia este ca o crema? Teoretic merge cu paine cu 25% tarate minim, dar vorba lui Fides, nu stii din ce e fructoza din ea. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Pink, fructoza aia e ca a mea, e ok pentru ca este din fructe. Dar vezi ca fructoza daca este in cantitate mare ii creste indicele glicemic.

+Quote Post
Rody
post Oct 24 2009, 05:58 PM
Post #164

Incurabil

Ciocolata este crema da. Am receptionat mesajul. Nu stiam de faza cu 3 luni fara dulce. Mersi mult ca mi-ai spus. Acum clar voi fi mai atenta. Oricum a fost un moment ciudat pe care l-am invins bineinteles:d. Nu am mancat nimic. Am sa merg imediat sa iau si eu cina. Si cred ca urmatoarea data cand voi incerca ceva dulce, desi conform, va fi de revelion:)), sau poate nici atunci. Sa vedem cum stau pe atunci cu controlul propriu.
Mersi ca imi dai mereu informatii despre ceea ce ma intereseaza

+Quote Post
Rody
post Oct 28 2009, 07:54 PM
Post #165

Incurabil

Cine are sa imi dea niste sugestii referitor la o pizza conforma si la paste integrale. Cu ce as putea sa le fac?
As aprecia mult daca m-ar ajuta cineva cu ceva gustos, dar conform 100%.

Multumesc!

+Quote Post
Globetrotter
post Oct 28 2009, 08:10 PM
Post #166

Bookaholic

From: Craiova
Member No.: 5,950

Mai, eu pastele integrale le mananc pur si simplu cu sos de rosii si ceapa taiata marunt. Pui ceapa sa se rumeneasca putini in foarte putin ulei, dar sa nu se arda, apoi pui sosul de rosii peste (eu am conserva cu rosii taiate si decojite; daca vrei poti sa faci si din rosii proaspete, dar e mai mare bataia de cap) si il condimentezi cu sare, piper, busuioc, etc. Eu mai cumpar direct borcanele de Pasta d'Oro si mi se par si mai bune. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Se gasesc la Selgros si Real parca.

This post has been edited by bookaholic: Oct 28 2009, 08:11 PM

+Quote Post
Rody
post Oct 28 2009, 08:42 PM
Post #167

Incurabil

Ok. Mai faceam in trecut asa simple si erau destul de gustoase...busuiocul e secretul:d
Cred ca am sa incerc maine probabil la pranz.
Iar pizza nu stiu mai caut pe forum ca precis apare ceva. Am sa fac sambata cel mai probabil. Poate cu ou si ton. Ar merge nu? Si un aluat simplu din faina integrala. Apropo...Faina de naut nu gasesc niciunde (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Rody
post Oct 28 2009, 08:42 PM
Post #168

Incurabil

PS: Mersi! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Bia
post Oct 28 2009, 08:57 PM
Post #169

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Eu fac un sos de la Monti din carte care contine asa: 400 g rosii taiate si decojite din conserva, 3 lingurite praf de usturoi, 2 varfuri de cutit ierburi aromatice de Provence, 2 linguri busuioc uscat, sare, piper, 200 ml iaurt degresat. Toate se pun pe foc si se da compozitia in clocot cateva minute. Apoi se toarna peste paste.
Pastele se fierb 9 minute, se scurg apoi adaugam peste sosul.

Nu e bine sa combini niciun fel de carbohidrat cu indice mare cu grasimi in faza 1. Permise sunt din cand in cand painea cu somon (care are uleiuri bune). Eu una am o pasiune pentru somonul fume si am mancat de 2 ori asa. Deci oul nu are ce cauta pe pizza. Incearca sos de rosii, ciuperci si somon. Fara mozarella, cascaval si alte branzeturi grase.

Pe site Monti spune ca poti manca ciocolata cu minim 70% zilnic dar sa nu depasesti 1/3 de tableta/zi (tableta care are 100 g in medie).

+Quote Post
Diana.
post Oct 28 2009, 09:09 PM
Post #170

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu am taiat de tot ciocolata de citeva zile. Si de astazi iese si vinul din schema. Definitiv. Chiat trebuie sa slabesc. Sa nu va spun ce repede am trecut pe linga un stand unde se vindea kurtos kalacs, dupa care mor!

+Quote Post

25 Pages V  « < 15 16 17 18 19 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 01:53 AM