IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Tot felul de intrebari si probleme legate de bucataria montignaca, Numai probleme de gatit
Rody
post Oct 28 2009, 09:28 PM
Post #171

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

Mersi mult Pink.
Renunt categoric la ou atunci.
Totusi niste ton ar merge nu-i asa? Sau doar somon?
Go to the top of the page

+Quote Post
Bia
post Oct 28 2009, 09:29 PM
Post #172

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Eu am cam bagat ciocolata in program! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma simt cam slabita.

+Quote Post
Diana.
post Oct 28 2009, 09:29 PM
Post #173

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Rody, merge orice peste in apa, nu in ulei.

+Quote Post
Rody
post Oct 28 2009, 09:53 PM
Post #174

Incurabil

buuun. Am inteles. Deci fara grasimi. Uneori e mai usor sa tot intrebi decat sa iti pui putin mintea la contributie:)).
Va multumesc pt raspunsuri. Cred ca sunt cam obositoare, dar nah, probabil si asta e unul dintre scopurile acestui forum, sa ii lumineze pe cei care sunt in ceata ca mine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Diana.
post Oct 28 2009, 10:11 PM
Post #175

Fondator eLady.ro

Ma faci sa nu te cred ca ai careta sau ca ai citit ceva. E prima regula Monti: nu amesteci carbohidrati cu grasimi... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Rody
post Oct 28 2009, 10:34 PM
Post #176

Incurabil

Ok. Imi pare rau ca la toata lumea dau aceasta impresie. Poate ar trebui sa o mai citesc o data. Oricum o am si in calculator si am si scos-o sa o am.
Cand mai am intrebari am sa le caut in carte.

+Quote Post
Globetrotter
post Oct 28 2009, 10:50 PM
Post #177

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Rody, eu mi-am tras la xerox lista cu indicii glicemici ai alimentelor si cand am nelamuriri ma uit pe ea. Trebuie sa tii minte mai ales ca ce-i sub 35 se poate combina cu grasimi, ce-i intre 35 si 50 nu se combina cu grasimi, iar ce-i peste 50 nu se mananca. Grasimi (sau lipide) se gasesc in: carne, mezeluri, oua, lactate integrale, ulei, peste, etc.
Eu am citit mai multe din cartile lui si de mai multe ori, si tot mai am nelamuriri. Asa ca este in regula sa intrebi, doar ca poate ar trebui sa mai citesti odata cu atentie partea asta, in care scrie de alaturarea diverselor alimente, si poate sa ai si lista cu indicii glicemici la indemana, ca sa-ti fie mai usor.
Daca faci pizza cu faina de soia o poti combina cu grasimi, dar mie nu prea mi-a placut. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Faina integrala nu se combina cu grasimi decat daca are minim 25% tarate in ea, si ma indoiesc ca ar avea gust bun ca pizza...

+Quote Post
Rody
post Oct 28 2009, 11:03 PM
Post #178

Incurabil

Da e bine de stiut.
Ma simt putin frustrata ca desi am citit cartea de 2 ori am unele nelamuriri si mna adevarul e ca de multe ori pun intrebari prostesti care dau impresia ca nu stiu principiile de baza. Am sa mai citesc si mna la urma urmei toate intrebarile sunt deoarece imi doresc foarte mult sa am certitudinea ca nu gresesc cu nimic.
Mersi pentru explicatie. Hai ca am mai multa incredere acum.

+Quote Post
Rody
post Nov 2 2009, 01:21 PM
Post #179

Incurabil

Buna fetelor. Am o intrebare...de fat doua:
1) Macul este bun? Am vazut ca contine fibre, dar nu l-am gasit in tabelele cu indici gucemici. Ar merge cand voi mai dori sa fac ceva "dulce" niste paste integrale cu mac? Si eventual cu niste fructoza!
2) Ma gandeam la pieptul de pui care nu il fac snitel cu faina si ou, dar l-as face cu ou si cu susan.
Si susanul contine fibre. Ar merge in faza I nu>?

Nu vreau sa mananc prostii sau combinatii gresite si de aceea vreau sa ma asigur inainte. Intelegeti-ma va rog, chiar daca sunt mai obositoare.
Multumesc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Mna bine. Tocmai am citit pe internet ca nu ai voie in regimul Montignac otet. Eu nu-mi amintesc sa fi citit in carte acest detaliu. Eu folosesc otet de mere la salate. E chiar interzis? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 2 2009, 01:43 PM
Post #180

Fondator eLady.ro

Nu, nu e interzis atita timp cit nu are zaharuri in el. Otetul normal are un IG de 5.
Nu esti obnositoare. Obositor este pentru noi sa tot repetam principiul de baza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Carbohidrati=glucide=zaharuri care NU se amesteca cu lipide=grasimi.

+Quote Post

25 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 3rd May 2025 - 01:53 AM