IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Tot felul de intrebari si probleme legate de bucataria montignaca, Numai probleme de gatit
Rody
post Nov 2 2009, 01:51 PM
Post #181

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 7,318

Da stiu pricipiul de baza. Doamne. Nu stiam de ce ar fi otetul interzis atata tot. Oricum ms pt raspunsuri. Cred ca nu voi mai pune intrebari curand. Mi se repeta intruna principiul. Mersi oricum!
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Nov 2 2009, 01:54 PM
Post #182

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pai ti se repeta principiul pentru ca intrebarile tale sint legate exact de el. Ne intrebi daca poti minca zacusca cu ulei (aka grasimi) cu piine monti care are totusi glucide (btw, am o memorie de elefant). Si, fara suparare, mi se pare ca e putin deplasat sa nu faci nici un efort de gindire si sa astepti totul pe tava si sa te mai si superi de de-asupra, (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ca deh! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sa stii ca nu exista nici o carte care sa-ti faca liste cu toate combinatiile posibile de mincaruri si sa iti dea si ok-ul sau veto. Toata lumea pune in aplicare principiile Montignac. Pe care nu ai cum sa le cunosti daca nu citesti cartile. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
alesia26
post Nov 2 2009, 02:06 PM
Post #183

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 7,373

Buna fetelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si eu sunt noua.....am citit cartea lui Montignac "Mananc,slabesc si ma mentin",dar tot am o gramada de nelamuriri....
1)retetele sunt si pentru faza I si pentru faza II?
2)ce faina trebuie sa folosesc pt snitel,vinete pane.......sau orice alta mancare care in mod normal se face cu faina?
Va multumesc pentru ca ne suportati(pe incepatoare) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Rody
post Nov 2 2009, 02:23 PM
Post #184

Incurabil

Ori sunt proasta ori sunt proasta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .... Nu e vorba ca ma supar. Dar painea Monti da e adevarat are glucide, dar daca e cu 25 %tarate am inteles ca se poate combina cu grasimi. Si intrebarea mea era daca se poate manca zacusta in general. Mie mi s-a parut dintotdeauna o mancare destul de grea. In fine. Si mie mi s-ar parea deplasat daca o persoana ar veni sa ma intrebe lucruri evidente si asa mai departe. Te inteleg, doar ca uneori am impresia ca nu reusesc ssa ma fac inteleasa. Mai vine si mama uneori cu niste idei de mancare si nah, eu zic ca merrge si ca r fi bune. Apoi vreau doar sa ma consult cu voi. Acest topic am crezut ca e legat de asa ceva. Si nah am indraznit sa intreb din nou chestii banale cu riscul de a primi aceleasi raspunsuri si anume : NU COMBINAM GRASIMILE CU GLUCIDELE!

Deci lasand painea si zacusta la o parte, imi cer scuze. Am sa judec de acum incolo si am sa ma rezum la a avea incredere in judecata mea fara sa mai astept aprobari.

Deci concluzia Painea cu tarate sau fara are glucide si nu merge cu grasimi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )))))

Apropo, eu am cartea Metoda Montignac pentru femei: a slabi si a preveni luarea in greutate la toate varstele.

+Quote Post
danati
post Nov 2 2009, 03:30 PM
Post #185

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,329

QUOTE(pescarush @ Nov 4 2008, 03:28 PM) *
Miha, TREBUIE sa citesti cartea lui Monti! Din cate vad nu ai inteles mare lucru, si esti foarte confuza.
Cu painicile filozofale e altceva, sunt cu tarate si le scade IG-ul, deci pot fi combinate cu lipide, dar atentie! numai dimineata.

QUOTE(Fanny @ Nov 7 2008, 09:59 AM) *
Painea integrala e ok, dar depinde cu ce vrei s-o mananci. Daca are si o treime tarate poti s-o papi si cu grasimi, daca nu... nu.

Uff, am reusit sa gasesc unde am vazut despre painea cu tarate...
Oricum nu se poate manca cu grasimi concentrate cum ar fi unt, smantana grasa, etc., dar merge din cand in cand dimineata cu un ou, pateu, almette... si o rosie, un ardei, un castravete, ceva, zic eu.
Eu zic ca totusi ca in "regimul" asta este important sa respecti principiile de baza dar poti si sa observi si in timp cum te afecteaza o combinatie sau alta si sa o repeti sau nu. Pana la urma fiecare corp poate reactiona diferit.
Pentru alesia26 :
1. Retetele sunt in general pentru faza I. Unde sunt pentru faza II, scrie.
2. Pane se poate face cu faina de soia sau de naut, iese foarte bun.

+Quote Post
alesia26
post Nov 2 2009, 03:40 PM
Post #186

Contaminat
*

Multumesc danati pentru raspuns (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Bia
post Nov 2 2009, 04:44 PM
Post #187

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

La reteta Kaluai de paine (450 ml apa, 50 ml otet de mere, 10g sare, 750 g faina integrala, 2 pliculete drojdie uscata) daca adaug tarate pun 250 g tarate si 500 g faina integrala se coace la mijloc in masina de paine? Si credeti ca o pot folosi pe post de blat de pizza? Adica daca ia o consistenta ok daca e coapta mai subtire in tava intinsa.

Azi e ziua mamei si ma mai gandeam sa o coc baghetele si sa le tai ca niste felii mititele de paine apoi si sa fac niste bruschete cum se servesc la aperitiv in tarile mediteraneene. Nu cred ca e o problema sa pun un pic de ulei de masline pe felie, usturoi, rosii si oregano si apoi date la cuptor pana se rumenesc. Numai ca in mod normal taiam bagheta cam de 2 degete si nu stiu daca la asta integrala cu tarate sa o tai la fel pentru bruschete.

+Quote Post
Rody
post Nov 2 2009, 06:20 PM
Post #188

Incurabil

Mersi danati ca ai cautat. Repet ca si eu stiu acelasi lucru. Iar in ceea ce priveste grasimile, am renuntat de mult la smantana si unt. Sa ai o seara minunata

+Quote Post
alesia26
post Nov 4 2009, 12:46 PM
Post #189

Contaminat
*

Buna fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am o intrebare...din cate stiu faina de porumb nu-i voie,dar am gasit prin magazine paste Pasta d'oro si scrie pe ele indice glicemic 35+/-8.
sunt bune sau nu?

Inca o intrebare...pot sa ma ghidez dupa aceste grupe?Pentru faza I Grupele de alimente si combinarea lor

GRUPA A (glucide): cereale integrale, paine integralä, paste integrale, orez nedecorticat, lapte degresat, iaurt degresat, fructe

GRUPA B (proteino - lipide): carne, peste, ouä, smantanä, branzä, uleiuri vegetale

GRUPA C (legume): salata, morcovi cruzi, ceapä, conopida, spanac, fasole verde, telina, ridichi, gulii, castraveti, varzä rosie, varzä albä, rosii crude, usturoi

GRUPA D (glucido - lipidice): lapte, nuci, alune, arahide, migdale, creier, ficat, soia (fäina), germeni de grau, paste cu ou, nucä de cocos, ciocolatä, zahär, mäsline, castane, stridii, avocado – in prima faza interzise. Se poate bea lapte degresat.

grupa A se poate combina cu grupa C.

grupa B se poate combina cu grupa C.

grupa A nu se va combina cu grupa B.

+Quote Post
Bia
post Nov 4 2009, 06:09 PM
Post #190

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Unde scrie ca nucile, alunele, etc. sunt interzise? Eu am mancat si mie nu mi-au afectat deloc dieta.

This post has been edited by Pink Lemonade: Nov 4 2009, 06:09 PM

+Quote Post

25 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 2nd May 2025 - 12:51 PM