![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
M-am uita acum si nu Pink mi-a is ci am vazut la alte fete prin meniu ca mai mancau paste si niste parmezan ras. Cred ca si la Kaula am vazut. Oricum cina asta e fucked up pana la urma. Naspa. O sa caut paste conforme ca se pare ca astea nu sunt bune. Eu ma uit de obicei la ingrediente, dar astea le-a luat mama de la Plafar ca nah sunt paste integrale.
Sper sa nu se invarta iar cantarul in sensul opus fata de cum mi-am dori. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Rody, s-ar putea sa fi fost de faza a doua, eu stiu... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Fetelor, de cand pana mea are praful de copt amidon??????? Fac o criza de isterie ca am mancat 5 briose picante si alea dulci acum cateva zile si... am ingerat s amidonul din praful de copt! Conform nu exista?
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
De cand lumea si pamantul, Pink. (IMG:style_emoticons/default/doh.gif) Maica-mea foloseste amoniu pentru prajituri de la Dr. Oetker.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Amoniu, sa cumpar amoniu atunci. Imi vine sa urlu! Ma cantaresc maine dimineata!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu bag bicarbonat de sodiu. Fara amidon. Astia baga amidon si in kaiser, si in cirnati, si in orice... numai sa atirne mai greu la cintar! A, si-n iaurturi, am vazut si in brinza si-n smintina! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Asa e Fides, majoritatea alimentelor contin zahar sau amidon, parca s-a prostit lumea! (IMG:style_emoticons/default/slap.gif)
Asta de la Dr. Oetker e bicarbonat de amoniu parca. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Mna ca am aflat si eu azi un nou condiment problema. Condimentele pentru gratar comtin zahar si in urma cu cateva zile am mancat carne condimentata cu asa ceva. O vaisiamar, vad ca in fiecare zi mai descopar cate ceva. Doamne ce ciuda imi este ca nu m-am uitat de la inceput.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cntin si zahar, si amidon, si deztroza (aka un zahar modificat) si multe alte chestii... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Cel mai bine e sa condimentezi tot cu ce e prin casa in "stare pura", ca s anu ai surprize.
|
|
|
![]()
|
|
Cat timp fierbeti orezul brun voi?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 02:31 AM |
|