![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cit e necesar. Depinde si cit de uscat (vechi) este.
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Am inteles. Am evitat orezul pentru ca nu am stiut cat creste indicele in timpul prepararii.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai oricum indicele sint calculate pentru asemenea alimente cind sint preparate... Nu vad de ce ar fi altfel, nu ar mai avea sens. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Uite ca la asta nu m-am gandit! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Fetelor am nevoie de un sfat. Am facut cica niste clatite din faina de soia. (bleah) tin sa precizez ca nu imi plac de nicio culoare. Am facut o coca daca pot sa ii spun asa din faina de soia, lapte, ou, bicarbonat stins cu lamaie. Credeti ca as mai putea face ceva cu ea? Am vazut ca majoritatea dulciurilor, prajiturilor se fac cu faina de nau de soia, insa niciuna nu contine si lapte. As putea face ceav cu asta ca in calitate de clatite merge. Am facut cam mult aluat ca parca s-a umflat:))) si vroiam sa stiu daca as mai putea fce ceva cu el si eventual sa adug ceva. Nush ceva tarta cu mere:)).
Astept raspuns desi nu cred ca mai pot face ceva. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Rosii fierte la abur, nedecojite: IG=65
Tocmai am vazut asta cand mai citeam indicii. Daca gatin rosiile in general, chiar asa mare indice au, sau doar fierte la abur? De exemplu cand facem sos pentru paste din rosii...? |
|
|
![]()
|
|
Daca era problema, nu mai papam nici una vreun sos. Atita timp cit nu i se pune zahar si agenti de ingrosare (aka amidoane) e ok.
|
|
|
![]()
|
|
Ah pai ma gandeam eu, dar cand am vazut rosii fierte la abur...hm. Vroiam doar sa fiu sigura. Mersi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 3-December 09 Member No.: 7,572 ![]() |
Buna fetelor. Tocmai am primit faina de seminte de dovleac crude si de arahide. aveti idee daca sunt bune si daca da la ce sa le folosesc?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 8 Joined: 22-January 10 Member No.: 7,825 ![]() |
Bine ai venit la noi, Rocsy! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bafta cu dieta! E nemaipomenita. Multumesc pentru ca m/ati primit in sanul vostru. Am citit tot weekendul despre dieta asta si mi/am facut deja lista de cumparaturi pt saptamana asta. Totul e sa nu ma infometez pt ca atunci ma infig in primul lucru nesanatos pe care il am la indemana. Mi-am facut pachetelul pentru maine la birou: varza calita cu carnita de pui la cuptor si muraturi. E ok ? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 02:31 AM |
|