![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
asa e.
dupa ce m-am `produs` am ridicat ochii sa citesc unde ma aflu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 30-August 08 Member No.: 4,590 ![]() |
boona fetelor!!!
am inceput si eu nudemult cu dieta MONTI si sper sa ma ajute (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) am 1.66 si 55-56 kg nu arat grasa,dar am burta mare si barbie dubla (IMG:style_emoticons/default/wavecry.gif) si as vrea sa dau jos 4-5 kg.pentru a arata mai bine (IMG:style_emoticons/default/ots.gif) am inceput acum 2 saptmanani cu aceasta dieta,insa nu corect ,deci incetul cu incetul mai incalcam unele reguli pentru ca mai apoi sa imi fie ushor sa le elimin din viata de zi cu zi. 1) orice lichid il beau fara zahar,nu beau bauturi carbogazoase si cafea. ceea ce beau e apa plata sau ceai(fara zahar,chiar daca nu e prea bun,m-am invatat de jum de an).in plus de o saptamana beau 2 l de apa pe zi (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) si parca m-a ajuta ... 2)m-am dezvatat sa mananc in oras-pizza ,junk-food si chestii de la patiserii,insa ciocolata n-o pot schimba cu nimic,la fel nici rulada cu ciocolata!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) (IMG:style_emoticons/default/excl.gif) 3)m-am dezvatat si de consumul de alcool ,deci am incetat sa m-ai merg pe la cluburi si petreceri,insa o data pe luna se mai intimpla sa sarbatoresc,in caz ca e o ocazie destul de speciala (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) 4)nu pre mananc supe,pentru ca daca dimineata iau cereale integrale cu lapte degresat sau kefir cu paine integrala si amiaza mananc ton cu rosii sau carne cu ceva legume si seara mananc fructe nu mai stiu daca sa includ si supa,insa cam deloc nu consum varza,spanac...etc ,le-as putea include cumva la md sau p? (IMG:style_emoticons/default/police.gif) 5) ma stradui sa beau apa cu 20-30 min inainte de orice masa,pentru a-mi potoli foamea,sper ca fac corect... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Deci ,problema mea consta in ciocolata si lipsa de zarzavaturi(varza,broccolli,spanac,praz s.a.) si ar m-ai fi o intrebare dimineata pot consuma : paine integrala cu oua fierte sau nu? (IMG:style_emoticons/default/police.gif) si ce lactate in afara de lapte si iaurt de 0% mai stiti ?? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) AH DA ,he he (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) e vreo problema daca consum peste marinat si conserve de ton,adica sunt la fel de sanatoase? va voi fi ffffff recunoscatoare p/u raspuns fetelor (IMG:style_emoticons/default/notworthy.gif) (IMG:style_emoticons/default/in_love.gif) .MERCI ANTICIPAT (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by katia: Aug 30 2008, 05:33 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Katia, uita-te pe retetele monti de la Gastronomie si o sa te dumiresti de urgenta. Barbia dubla nu se elimina cu Monti , ci cu extercitii; la fel si burta; poti sa fii schelet si sa ai o burta gogoneata daca nu faci si tu acolo niste abdomene...
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Bine ai venit in Club.
Cateva din raspunsuri: - daca vrei sa slabesti va trebui sa renunti la ciocolata. sau macar s-o raresti. ciocolata cu peste 70% cacao este aprobata de MM insusi, dar in caltitati limitate. - toate legumele sunt indicate. Le poti combina cu gratare sau peste. Mie gandul la peste cu garnitura de brocoli imi trezeste pofta nebanuite. - gasesti si branza cu 0% grasime, de la Mili sau Prodlacta. - painea integrala, daca o faci tu, jumi juma cu faina de grau/secara si tarate, e foarte ok de combinat cu oua sau alte grasimi - daca ai pofta de alcool, alege un pahar de vin rosu sec. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 30-August 08 Member No.: 4,590 ![]() |
boona fetelor!!va multumesc mult de tot p/u raspunsuri (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Katia, uita-te pe retetele monti de la Gastronomie si o sa te dumiresti de urgenta. Barbia dubla nu se elimina cu Monti , ci cu extercitii; la fel si burta; poti sa fii schelet si sa ai o burta gogoneata daca nu faci si tu acolo niste abdomene... de cand ma tin minte sunt pe diete rapide si nesanatoase ,dar acum nu voi mai repeta greseala.si de cand am inceput cu o alimentatie sanatoasa si echilibrata parca s-a mai retras putin barbia dubla insa parca e lasata, uitandu-ma din profil si asta ma enerveaza enorm.parca as fi o baba (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) nu se observa intratat de tare,insa e putin ,mai ales daca las capul in jos (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) cu burta ai dreptate 100% (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) trebuie sa fac sport ceea ce eu nu prea fac.he he (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oops.dar mi-am pus in plan ca din septembrie voi incepe sa merg la sala de fitness ,la diferite aparate ,sa-mi repar abdomenul,pentru ca numai cu el am probleme si barbia.pe picioare 0% grasime ... .makar atita bucurie... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ... urasc aerobica,insa m-ar interesa nespus de mult gimnastica.crede-ti ca mai e posibil sa frecventez gimnastica ? la virsta mea de 16 ani.mi se pare ca sunt cam batrana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) he he ... stiu ca exista gimnastica medicala,insa nu stiu daca e ceea ce vreau... dar vb de barbie ce exercitii mi-ar putea reda elasticitate ..hmm...adica ,,aspiratia,, pielii .he he (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Bine ai venit in Club. Cateva din raspunsuri: - daca vrei sa slabesti va trebui sa renunti la ciocolata. sau macar s-o raresti. ciocolata cu peste 70% cacao este aprobata de MM insusi, dar in caltitati limitate. - toate legumele sunt indicate. Le poti combina cu gratare sau peste. Mie gandul la peste cu garnitura de brocoli imi trezeste pofta nebanuite. - gasesti si branza cu 0% grasime, de la Mili sau Prodlacta. - painea integrala, daca o faci tu, jumi juma cu faina de grau/secara si tarate, e foarte ok de combinat cu oua sau alte grasimi - daca ai pofta de alcool, alege un pahar de vin rosu sec. merci mult si tie draga pentru bine venit si sfaturi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) -la ciocolata am zis ca e de ajuns!!!!! voi manca una o data in luna.pentru ca de la ea cel mai mult sufar (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) -mi-ai stirnit si mie o pofta maaaaaaaare de tot de peste cu garnituri ...mmmmm -nu stiam ca se gaseste si la mili branza cu 0% ,chiar merci din tot sufletul (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif) -paine integrala o cumpar din magazin ,deci zici ca e ok daca o combin cu oua ,da? hiu ce bine.credeam ca numai cu legume se poate savura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) -ah,alcoolul il beau nu pentru placere,dar pentru distractie,urasc berea si in general bauturile alcoolice...dar daca totusi e vorba de petreceri (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .dar am zis ca ma apuc de carte si uit si de petreceri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) sper sa fie asa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) multumesc fetelor incaodata pentru sfaturi utile si in sfirsit cu raspuns (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by Maàt: Sep 26 2008, 07:33 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Am gatit o mancare de naut cu telemea dupa o reteta propusa de Kalua, care gateste minunat si propune retete gustoase. (Bravo, Kalua!) Mancarea a iesit buna la gust, dar nautul a fost parca cam tare, desi l-am fiert vreo 2 ore. Cat trebuie tinut la inmuiat si cat trebuie fiert? Ma asteptam sa se inmoaie ca boabele de fasole.
Si mai vreau sa intreb ceva! Este normal ca la prajituri sa se simta gustul fainii de soia? Am pus cat scria in reteta, dar parca tot se simtea. Fetele de aici au laudat tortul cu mere, asa ca poate am gresit eu ceva. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nautul nu se face niciodata moale ca fasolea, e de felul lui mai tare. La fel ca fasolea, trebuie pus la inmuiat peste noapte si apoi fiert cat ii trebuie (cu cat e mai vechi, cu atat trebuie fiert mai mult).
Si mie mi se pare ca se simte gustul fainii de soia (faina pe care n-o agreez nici eu din cauza asta) in copturi, de-aia nu fac nimic care are in reteta mai mult de doua linguri (rase!) de asa ceva. Multumesc pentru aprecieri. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ca sa scapi de fiertul interminabil al nautului, poti sa il cumperi gata fiert, la conserva. Eu am luat de la Real.
Intr-adevar, kakua este o comoara! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Am o nelamurire legata de modul in care se prepara crema ganache. Se topeste la cald ciocolata in frisca lichida si se da la rece. Cand se bate a doua zi se mai afaneaza precum frisca batuta sau iese doar o crema mai groasa?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu cat ciocolata are procent mai mare de cacao in ea, cu atat iese compozitia rece mai groasa. De unde la ganache-ul cu ciocolata cu lapte proportia de frisca- ciocolata era 2:1, la cea cu ciocolata cu cel putin 70% cacao e cam 2,5 - 3:1. Daca e prea tare cand vrei s-o bati, mai poti adauga atunci niste frisca foarte rece.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:48 AM |
|