![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Gasesti toate raspunsurile la sectiunea de dieta montignac din forum, unde sint indicii glicemici, gasesti index de retete Monti.
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) grasimea nu se combina cu piinea. Piinea, asa cum o stii, iese de tot in alimentatie in MM. gasesti tot la indexul de retete pinica filozofului. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 10-February 09 Member No.: 5,841 ![]() |
cool, thanks. gasisem retetele, stiam principiul dar ma gandeam ca poate-poate o fi vreo portita mica...
multumesc pentru primire (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Maàt: Feb 12 2009, 05:50 PM
Reason for edit: scos citarea
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bulgaras, te rog mult sa raspunzi folosind acest buton
(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_images/1/t_reply.gif) Cel care are ghilimele este pentru citarea antevorbitorului. Multumesc. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Painea facuta din faina integrala plus tarate (cantitate egala cu cea de faina) se poate combina cu grasimi. Dar paine e voie de mancat numai la micul dejun.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Asa ca...cioba de dimineata!!
Eu rad, ca aseara am facut bunaciunea de ciorba falsa de burta ( Teocris) si copilul meu a gustat un pic, dar voia sa manace pe saturate si nu l-am lasat ( fiindca de abia ce mancase o omleta mare cu salata). Dimineata ar fi vrut sa manace ciorba la ora 6.30 , inainte sa plece la scoala (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) !!! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 10-February 09 Member No.: 5,841 ![]() |
kalua, si daca ciorba respectiva e fara grasimi? adica o ciorba de legume? ar merge cu painea cu tarate? eu asa inteleg.
multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
snowball, intrebarile pe care le pui n-au de-a face cu gatitul, de-aia te rog ca pe viitor sa le pui la topicul cu dieta Montignac.
Inca o data: daca painea are multe tarate in ea, se poate combina si cu grasimi, adica poti pune si carne in supa. Supa de legume fara un strop de grasimi se poate manca si cu paine integrala fara tarate. Dar painea se mananca numai dimineata, la micul dejun. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Kalua, as vrea sa fac tortul de ciocolata Montignac. Dar ma gandeam daca chiar nu se pune faina? Si creste fara bicarbonat? E ca un fel de sufleu?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar nu se pune. Reteta e incercata de cateva ori, deci poti s-o folosesti cu incredere. Foarte apreciat tortul asta si de nemontgnaci, a trebuit sa impart reteta in stanga si-n dreapta.
Nu-i chiar ca un sufleu, e mai aproape de tortul Sacher. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Multumesc mult!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 07:26 PM |
|