![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
A iesit un blat aspectuos si delicios. Multumim pentru reteta!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 744 Joined: 31-May 06 Member No.: 352 ![]() |
Intrebare:
Daca basmati are IG 50 (45 cel brun), nu s-ar putea folosi in loc hrisca (IG 40). Si: hrisca ar merge combinata cu grasimi sau nu? Am inteles ca in Basarabia se foloseste in sarmale, in loc de orez. Va rog, lamuriti-va, ca parca m-am trezit cam cetoasa la minte astazi! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La faza 1 nu este voie de combinat alimentele cu IG-ul peste 35 cu grasimi.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 162 Joined: 25-January 09 From: Iasi Member No.: 5,733 ![]() |
Buna fetele! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Am facut in seara asta varza anatolica (sper ca am scris bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) dar mi-a iesit cam apoasa si cam albicioasa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Gustoasa e, dar trebuia mai multe condimente. Acum intrebarea e: trebuie sa iasa mai uscata? Bulionul daca il amestec doar cu 100ml de supa iese gros si nu cred ca se duc eprin toata varza...Care e secretul? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 31-October 07 Member No.: 2,533 ![]() |
Pentru ca sunt antitalent rog pe cineva sa imi spuna cum se face exact salata de boeuf! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cori, o gasesti la retete.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 48 Joined: 31-October 07 Member No.: 2,533 ![]() |
Multumesc Pesca. In cele din urma am gasit-o. Sincera sa fiu nu stiu cum de nu am vazut-o de la inceput! Deh, batranetea!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 15-November 07 Member No.: 2,652 ![]() |
Salut fetele! Vreau sa fac salata de boeuf si vreau sa pun dovlecel in loc de cartofi . O fi buna combinatia asta ? Am cautat in tabele dar n-am dat de dovlecei ...sau n-am vazut eu ?? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Help ! Va pup.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 29 Joined: 15-November 07 Member No.: 2,652 ![]() |
Adica vreau sa fac salata cu : dovlecel (in cazul in care se poate ), piept de pui fiert, mazare, castraveti murati si maioneza de casa.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Tyna, se poate.
Poti improviza, eventual adauga si alte vegetale, daca tu crezi ca iti plac. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 07:17 PM |
|