![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
frunza de dafin pun eu in mancarea de fasole dar nu stiu sa aiba asa niste efecte fermecate
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cimbrul, Satureja hortensis. Pe nemteste chiar se cheama planta de fasole.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Cimbrul, Satureja hortensis. Pe nemteste chiar se cheama planta de fasole. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) omul cat traieste invata hai, mai zi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nope, nu e cimbrul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hint: este tot o planta aromatica, dar nespecifica bucatariei romanesti (nu se foloseste la mincarurile traditionale). |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 26 Joined: 9-August 07 From: italia Member No.: 2,014 ![]() |
Este cumva salvia? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu. Va mai tin pe jar sau spun?
|
|
|
![]()
|
|
e a 2-a oara cand mi se intampla, cred ca tre sa ma caut (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
in postul meu de mai sus credeam ca-i raspund lui Maat si-acum vad ca de fapt e "nope" raspunsul. Wow ca-ncep sa ma spariu (de mine). io as zice ca pe mine sa nu ma mai tii in suspans. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu chiar nu pun altceva in iahnie, in fara de dafin si niste marar verde (nu vorbim de legume) , deci n-am nici cea mai vaga idee despre taina asta. |
|
|
![]()
|
|
Taina cea mare e... menta, cunoscuta din antichitate pentru proprietatile sale antiflatulenta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
nici prin cap nu mi-a trecut hehe desi ceaiul de menta e bun cand avem probleme cu stomacul ...
ma gandisem si la tarhon (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu n-am auzit de cand m-a facut mama de combinatia fasole-menta. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Maat, pai tot tu esti cu intrebarea urmatoare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:34 PM |
|