![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
varza sau patrunjel (radacina) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Castravetele proaspat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Asta e chiar o mare noutate pt cunostintele mele gastronomice (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
De ce nu-i bine de cumparat carne gata marinata sau condimentata?
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Pe la noi, pe la Romanica, se obisnuieste sa se condinenteze si sa se marineze carnea mai putin ( sau...mult mai putin) prospata. In felul acesta nu i se mai vede nici culoarea ( nasoala) nu i se mai simte nici mirosul ( care nu e tocmai de carne..)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
exact, irinica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Eu chiar vreau sa va felicit pentru topicul asta, inveti niste lucruri tare interesante (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nu am idee (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ; stiam insa ca laptele de cocos se "transforma" in tot ce pui in el... Si daca pun bani in el? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
BiGi, sintem la gastronomie, nu la "paranormal"... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bre, moare jocul.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Scuze, scuze ca v-am incurcat ( Kalua merci pt. trasul de maneca!) tinandu-va pe loc.
E de preferat sa consumam peste oceanic sau de ...Dunare?? De ce? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:49 PM |
|