![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca ar fi Dunarea mai putin poluata, nu cred ca ar fi problema. Dar cum pestele prins pe linga marile porturi a inceput sa puta a petrol... Plus ca daca imi aduc eu aminte bine, proprietatile din punct de vedere nutritional pestelui oceanic sint superioare celui de apa dulce.
Posibil insa sa si gresesc... |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Mai raspunde cineva??
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Nu...
Sigur ca e drept ce zici tu Maat dar pestele de crescatorie ( hranit artificial cu tot felul de chimicale), nu se compara cu cel care se hraneste in mod natural. Maat, tu urmezi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stai linistita ca si ala din ape, zburdand la liber, cu cat traieste mai mult cu atat devine mai toxic, acumuleaza mult mercur in tesuturi si de acolo (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
?? M-ai bagat in ceata total. Asa-mi trebuie daca ma apuc de pus intrebari!
O sa mananc peste liber si mic (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Sa inteleg ca...am cam incurcat itele pe aici?!
Maat, tu urmezi (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Eu? OK. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Care este singurul aliment care nu are termen de garantie (evident, daca nu e contrafacut)? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mierea
|
|
|
![]()
|
|
Kalua, rindul tau! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum putem salva o prajitura prea uscata, pe care am lasat-o prea mult in cuptor (dar nu arsa)?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 01:17 AM |
|