![]() |
![]() ![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
O insiropam, daca permite, bineinteles. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca nu, o stropim cu apa si o mai lasam un pic la cuptor. (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se fac niste gaurele cu o andrea (sau, ma rog, ceva asemanator) in care se toarna cu masura ori sirop (dar siropul va indulci mai mult, nu se potriveste oricarei prajituri), ori un vin sau un lichior care se potriveste prajiturii sau pur si simplu un suc de fructe. Daca stropim prajitura numai la suprafata cu vreun lichid nu prea ajuta la nimic.
walpu, randul tau! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Cum se pastreaza cel mai bine capsunile congelate? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
In casolete, sa nu se tufleasca. La altceva nu ma pot gindi.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu chiar, chestia cu tuflitul e relevanta insa mai e ceva.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu fac asa: le pun pe-o planseta, una cate una si le bag la congelator. Cand sunt inghetate le iau de pe planseta si le pun intr-o punga. Astfel isi pastreaza forma.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
E ceva ce se pune cu ele deopotriva pentru anumite motive. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Lamaie?
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Zahar sa ramana intregi si tari si aspirina sa nu se innegreasca.
Care sunt 2 aromatizante folosite de vechii egipteni in mancare care sunt folosite azi in biserica? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 150 Joined: 3-October 07 From: azi sunt aici, maine nu stiu...plecata undeva...(cu pluta) Member No.: 2,352 ![]() |
busuioc? Alta planta care se foloseste in biserica nu mai stiu... iar busuiocul se foloseste si in mancare
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 06:32 AM |
|