![]() |
![]() ![]() |
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai Maat, mersic. Ia sa le spun si astora de la cantina, ca sa nu mai ma balonez atata dupa fasolea lor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Pai si nu are fasolea gust de menta dupa aia? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu, nu se simte ca se pune o frunzulita, doua, nu o mina intreaga. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Smecheria o stiu de la prietena mea din Serbia, draga de Ana... nu-si mai pune net o data acasa ca ma enerveaza... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Urmatoarea intrebare: Cum recunoastem brinza Feta adevarata de facatura? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din cate stiu eu asta e feta (IMG:http://i48.photobucket.com/albums/f206/deyanera/feta_170h.jpg) si e un nume atribuit branzei grecesti sub licenta si nu varietaturile de branzeturi cu uleiuri vegetale ce se gasesc la noi. E asemanatoare cu telemeaua la gust, dar spre deosebire de ea e facuta din lapte de oaie sau capra si nu din lapte de vaca.
Am mancat si eu la greci, ma asteptam sa cumpar ceva ca la noi si cand am gustat e total altceva. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Eu stiam ca branza feta e fina-fina fara nici un fel de gaurele sau dungulite pe ea...putin pastoasa la gust si prea sarata pentru gustul meu.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Walpu are dreptate: feta nu e cremoasa, ci e telemea facuta din lapte de oaie si lapte de capra.
Ce e cremos e facatura. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://www.tempi.gr/images/feta.jpg) Walpu, rindul tau! |
|
|
![]()
|
|
In concluzie bine ca nu cumpar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum se prepara borsul de putina? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tarite, apa, husti ("maia" de bors vechi) si se lasa la fermentat. Cel mai bun iese in putina sau in ol de pamint. Parca asa facea bunica-mea dinspre tata.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
gut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hai, uimeste-ne cu o intrebare! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 09:42 PM |
|