![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
"prasila" pt bors sau starterul pt un noua cantitate de bors
tarate de grau, cu putin malai totul deja acrit. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cleolica, rindul tau!
(IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mama punea si ramurele de visin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Mama punea si ramurele de visin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) merge si-o crenguta de leustean (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mmm ce pofta mi-e de-o ciorba cu bors. si chiar am huste in frigider. ce este crema (praful) de tartar? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) hai ca v-am spus eu pe-aici pe undeva despre ea |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Tartrat acid de sodiu si bicarbonat parca a explicat Karina.
|
|
|
![]()
|
|
asa o fi cum spui. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
eu pana sa ajung aici n-am auzit de produsul asta in alimentatie. vroiam de fapt sa-mi spuneti la ce se foloseste in bucatarie? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
La bezele ziceai tu ca le intareste de stau bat.
This post has been edited by misssn7: Apr 12 2008, 08:02 AM |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aici ii zice cream of tartar: a natural raising agent for use in scones, soda bread, etc... To make a simple baking powder, use 2 parts cream of tartar to 1 part bicarb of soda.
|
|
|
![]()
|
|
No, pai io de unde sa stiu ce se ascundea in spatele intrebarii "ce este crema (praful) de tartar" ? ca nu mi-ai zis sa-mi intreb gloaba de cristal (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
No, pai io de unde sa stiu ce se ascundea in spatele intrebarii "ce este crema (praful) de tartar" ? ca nu mi-ai zis sa-mi intreb gloaba de cristal (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) pusi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asa se intampla cand scrii (io) beat de oboseala. una gandesti si alta iese deci toate aveti dreptate si toate puteti sa lansati intrebari insa missn e pe primul loc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) deci crema asta de tartar pe care am folosit-o cu succes in tot ce inseamna bezea v-o recomand cu drag de asemenea ei o recomanda si pt prajituri in care albusurile spuma au rolul principal de mentinere si pompare spre tzantzos (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) deci ladies aveti cuvantul (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:50 AM |
|