![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ce este jintita?
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Este zeama, zerul care ramane de la facut urda sau branza....nu mai stiu exact, se mananca cu mamaliga.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
jíntiţă (-ţe), s.f. – 1. Produs lactat preparat din zer. – 2. Reziduuri de la fagurele de miere
Stiai tu ceva, dar nu stiai bine. Pune urmatoarea intrebare, te rog. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Care este fructul cu cel mai ridicat continut caloric?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Smochine uscate?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
daca-i vorba de cele proaspete e avocado (intra la categoria fructe): 217.00 kcal/100g
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, dintre fructele proaspete, avocado. Dintre cele uscate, parca perele uscate au cele mai multe calorii.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Para uscata are mai putine calorii decat smochina uscata. Dar mai multe decat smochina uscata are stafida. Nu stiu daca o exista alt fruct uscat cu mai multe calorii.
Urmatoarea intrebare: ce-i un amuse-gueule sau amuse-bouche? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
un antre, o gustare.
|
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
un aperitiv
|
|
|