![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Da, asa e.
randul tau, Kalua. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum se recunoaste daca ananasul e copt (in magazin)?
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dupa culoare...? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si dupa culoare, dar mai sunt cateva caracteristici
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
trebuie sa miroasa a dulce, daca nu miroase nu-i copt, daca miroase a acrisor, a fermentat deja s-a dus
la pipait e totusi tare si are o culoare galben foarte frumoasa |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si care-i treaba cu "frunzele"?
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
despre frunze cica-i mit. n-are a face daca se desprind usor cu faptul ca-s coapte. pe-asta n-am experimentat-o dar de mirosit eu oricum miros toate fructele inaite sa le pun in cos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
despre "frunze" nu stiu altceva |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lipsa frunzelor din mijloc, alea cele mai mici, e de obicei semn ca-s vechi (frunzele alea au fost indepartate ca sa nu se vada ca-s vestejite). Si chestia ca daca frunzele arata bine, sunt verzi si viguroase, dar se pot totusi rupe, e adevarata.
Si eu miros tot ce cumpar in materie de fructe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar aici se poate intampla sa fie si foarte copt, rascopt chiar, si daca nu-i mancat in ziua cumparaturii mai mananc cel mult jumatate din el, ca restul e stricat. Cleolica, randul tau! |
|
|
![]()
|
|
ok am mai invatat ceva azi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
e dezamagitor cu fructeel aici. frumoaseee si cand le mirosi NIMIC! am un loc unde ajung rar insa de unde de neunde aduc fructele ca-s o nebunie. am luat niste piersici uriase, dulci zemoase ...o nebunie cate bucati de X produs sint in duzina brutarului? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
12 bucati da' cica in America la gogosi parca puneau 13 de frica sa nu puna mai putine mai bine mai multe.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 04:51 AM |
|