![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
Norule randul tau pls. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cum vroiam eu sa ma duc la somn si cum m-ai intors (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ok La ce fel de dulce se foloseste ghimbirul? Am facut o pasiune pt. mirosul de ghimbir gustul nu-mi pare cine stie ce da' mirosul mi se pare merveilleux. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
turta dulce?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Da Cleo. It's your turn.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleolica nu vrea, pun eu: ce se intelege prin garnitura vieneza?
|
|
|
![]()
|
|
cleolica nu-i cu intrebarile e cu raspunsurile (cand are habar) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
dupa regula `cum se spune in franceza la furculita? `' si raspunsul `'furculision`' am gugalit si wiener garnitur (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) sigur asta-i raspunsul (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Are de-a face cu snitelul vienez si este o expresie usor arhaica. Dar oricine lucreaza in gastronomie ar trebui sa stie despre ce-i vorba. |
|
|
![]()
|
|
snitelul vienez se serveste de regula cu cartofi natur, o felie de lamaie si ceva gem de ... coacaze? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Traditional se serveste numai cu salata verde, salata de cartofi, salata de castraveti sau cartofi natur presarati cu patrunjel verde.
Nu-i vorba de garnitura in sine, ci mai mult de decoratie. |
|
|
![]()
|
|
e clar. wikipedia bate campii! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 04:43 AM |
|