![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am invatat cuvantul asta aici, pe forum. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Iurca e un fel de zacusca in tigaie, facuta din vinete (crude, necalite, necoapte la cuptor), cu ceapa, ardei kapia, rosii. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Ka, asa e! Culmea e ca e regionalism! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Rindul tau! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum se cheama ouale preparate in urmatorul fel: pe o felie de toast, unsa cu unt, se pune sunca (canadiana mi s-a spus), apoi un ou romanesc sau un ou ochi, deasupra se toarna sos olandez? Se servesc calde.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Oua pe canapea?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Eu am invatat cuvantul asta aici, pe forum. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) exact aia vroiam sa fac si eu sau mai e un quote atunci cand am facut zacusca de gogonele acum 3-4 saptamani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu n-am auzit cuvantul asta-n viata mea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) kalua oua benedict? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oua Benedict, astea-s! Eu am facut cunostinta cu ele abia in concediu, o minunatie!
Randul tau, cleo! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Quebec-ul are un sos renumit pe care am sa va las sa-l gasiti si numiti
Se prajesc cartofi, se presara cu niste branza sora cu cascavalul taiata in bucati de marimea alunei sau ceva mai mari apoi se toarna sos de-asta fierbinte. Se mananca asa cu totul si branza incepe sa se intinda. Aici lumea e innebunita dupa felul asta. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Noi cand am avut fast-food-ul serveam si felul asta si ma minunam cum naiba pot sa mance asa ceva. branza si cartofii ok dar sosul ... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-l stiu, dar in Belgia se mananca cartofii prajiti cu sos de-ala maro (cica de friptura), bleah!
Am un coleg cu care ma impac tare bine, isi toarna sos dintr-asta peste orice. Chiar il intrebam cum de-i place snitel vienez si cartofi prarjiti cand face o apa si-un pamant din tot crocantul lor cu sosul asta, a zis c-asa-i bun. (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:45 AM |
|