![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Post
#301
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si-ntrebarea care e ? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
Post
#302
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
pai e mai sus cu 2 randuri si kalua a fost cel mai aproape ( asta ca-n sint cel mai frumos din parcare e goala ) deci kalua ar fi la rand nu io |
|
|
bulina |
![]()
Post
#303
|
Musafir ![]() |
Eu ma bag cu corectura la Oua Benedict: ele sunt "poached", se aseaza musai pe English muffin si sunca canadiana si sunt stropite cu sos olandez.
Orice alte variatiuni nu sunt decat incercari stangace de oua Benedict (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Este o adevarata tehnica sa scufunzi oule (continutul doar) in apa fiarta astfel incat sa pastreze forma aceea, apa se tine latemperatura un pic peste fierbere... Dar tare bune mai sunt ele... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
Post
#304
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Apropo de ele, ca am incercat si eu. Cica se face un vartej cu lingurita in apa care fierbe, si se toarna usurel oul si atunci raman cu o forma frumoasa neimprastiate. Am incercat/ reusit cat despre gust e miraculos, mai bune oua decat astea n-am mancat. Asa-i cu muffins englezesti eu stiam ca poti pune si somon afumat, apoi oul si sosul olandez. Eu am avut un mare esec cu sosul olandez in sensul ca l-am facut prea acru, asa ca la sosul din ala tre' sa fiu in a very good mood sa mai fac.
This post has been edited by Master of Norules: Sep 13 2008, 08:47 AM |
|
|
bulina |
![]()
Post
#305
|
Musafir ![]() |
eu stiam ca poti pune si somon afumat, apoi oul si sosul olandez. Astea-s oua Florentine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Desi imi place somonul afumat, prefer Benedictele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
Post
#306
|
Musafir ![]() |
Eu ma bag cu corectura la Oua Benedict: ele sunt "poached", se aseaza musai pe English muffin si sunca canadiana si sunt stropite cu sos olandez. Orice alte variatiuni nu sunt decat incercari stangace de oua Benedict (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Este o adevarata tehnica sa scufunzi oule (continutul doar) in apa fiarta astfel incat sa pastreze forma aceea, apa se tine latemperatura un pic peste fierbere... Dar tare bune mai sunt ele... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ouale poached se numesc pe romaneste oua romanesti. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Iar temperatura este sub aia de fierbere, stiu eu, in nici un caz peste. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
Post
#307
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu exista apa la "temperatura peste fierbere"- apa fierbe la 100 de grade si ce e "peste" e vapor de apa, nu apa.
Se invata la fizica in generala. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
Post
#308
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Uite ca ne-am luat cu o-o-le si intrebarea n-a mai pus-o nimeni.
|
|
|
kalua |
![]()
Post
#309
|
Musafir ![]() |
Daca a zis cleo ca eu tre' sa pun, pun (cu toate ca n-am raspuns la intrebarea ei):
cum se numeste plita japoneza pe care bucatarii pregatesc mancarea la fata locului, in fata "musafirilor", de obicei cu un show de toata frumusetea? |
|
|
![]()
Post
#310
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu numai intretin subiectul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am mancat la un restaurant din asta de vreo 3 ori si de fiecare data l-am nimerit pe chef-ul Yamamoto care-si flamba crevetii cu 'fire in za hooole' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) per total e faina experienta carcoteli: un pic prea mult show pt gustul meu iar mancarea extrem de multa si doar ok (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 06:45 AM |
|