IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

46 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Quiz culinar, joc
Diana.
post Sep 13 2008, 01:34 AM
Post #301


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,779
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



Si-ntrebarea care e ? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Sep 13 2008, 01:48 AM
Post #302


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

pai e mai sus cu 2 randuri si kalua a fost cel mai aproape ( asta ca-n sint cel mai frumos din parcare e goala )
deci kalua ar fi la rand nu io
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bulina
post Sep 13 2008, 05:32 AM
Post #303





Musafir






Eu ma bag cu corectura la Oua Benedict: ele sunt "poached", se aseaza musai pe English muffin si sunca canadiana si sunt stropite cu sos olandez.
Orice alte variatiuni nu sunt decat incercari stangace de oua Benedict (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Este o adevarata tehnica sa scufunzi oule (continutul doar) in apa fiarta astfel incat sa pastreze forma aceea, apa se tine latemperatura un pic peste fierbere...
Dar tare bune mai sunt ele... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 13 2008, 08:40 AM
Post #304


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Apropo de ele, ca am incercat si eu. Cica se face un vartej cu lingurita in apa care fierbe, si se toarna usurel oul si atunci raman cu o forma frumoasa neimprastiate. Am incercat/ reusit cat despre gust e miraculos, mai bune oua decat astea n-am mancat. Asa-i cu muffins englezesti eu stiam ca poti pune si somon afumat, apoi oul si sosul olandez. Eu am avut un mare esec cu sosul olandez in sensul ca l-am facut prea acru, asa ca la sosul din ala tre' sa fiu in a very good mood sa mai fac.

This post has been edited by Master of Norules: Sep 13 2008, 08:47 AM
Go to the top of the page
 
+Quote Post
bulina
post Sep 13 2008, 02:34 PM
Post #305





Musafir






QUOTE(Master of Norules @ Sep 13 2008, 06:40 AM) *
eu stiam ca poti pune si somon afumat, apoi oul si sosul olandez.


Astea-s oua Florentine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Desi imi place somonul afumat, prefer Benedictele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Sep 13 2008, 05:22 PM
Post #306





Musafir






QUOTE(bulina @ Sep 13 2008, 05:32 AM) *
Eu ma bag cu corectura la Oua Benedict: ele sunt "poached", se aseaza musai pe English muffin si sunca canadiana si sunt stropite cu sos olandez.
Orice alte variatiuni nu sunt decat incercari stangace de oua Benedict (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Este o adevarata tehnica sa scufunzi oule (continutul doar) in apa fiarta astfel incat sa pastreze forma aceea, apa se tine latemperatura un pic peste fierbere...
Dar tare bune mai sunt ele... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)


Ouale poached se numesc pe romaneste oua romanesti. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Iar temperatura este sub aia de fierbere, stiu eu, in nici un caz peste. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Diana.
post Sep 13 2008, 05:46 PM
Post #307


Fondator eLady.ro
*******

Group: Administrator
Posts: 33,779
Joined: 7-December 05
Member No.: 5



Nu exista apa la "temperatura peste fierbere"- apa fierbe la 100 de grade si ce e "peste" e vapor de apa, nu apa.
Se invata la fizica in generala. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Master of Norule...
post Sep 13 2008, 06:19 PM
Post #308


V.I.P.
*******

Group: Membru de Onoare
Posts: 3,295
Joined: 1-July 07
From: Flower power
Member No.: 1,880



Uite ca ne-am luat cu o-o-le si intrebarea n-a mai pus-o nimeni.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
kalua
post Sep 13 2008, 06:51 PM
Post #309





Musafir






Daca a zis cleo ca eu tre' sa pun, pun (cu toate ca n-am raspuns la intrebarea ei):
cum se numeste plita japoneza pe care bucatarii pregatesc mancarea la fata locului, in fata "musafirilor", de obicei cu un show de toata frumusetea?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Cleo
post Sep 13 2008, 07:08 PM
Post #310


moderator
*******

Group: V.I.P.
Posts: 6,061
Joined: 8-December 05
From: Montreal
Member No.: 34



eu numai intretin subiectul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

am mancat la un restaurant din asta de vreo 3 ori si de fiecare data l-am nimerit pe chef-ul Yamamoto care-si flamba crevetii cu 'fire in za hooole' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
per total e faina experienta
carcoteli: un pic prea mult show pt gustul meu iar mancarea extrem de multa si doar ok (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page
 
+Quote Post

46 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 06:45 AM