![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum se mananca painea la masa?
(de ex. daca este un cos cu felii de paine sau cornuri, batoane si vrem sa le mancam unse cu ceva) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
cu unt
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si cum procedezi cu untul si felia de paine sau cornul?
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
in mod normal te serveste gazda, chelnerul etc direct in farfuriuta speciala cu painea si ai cutitas special de unt.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
ok, ai painea pe farfurie, ai si cutitasul, ai si untul. Si acum cum procedezi ca sa-ti ajunga painea unsa in gatlej?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Painea se rupe bucatele.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
deci nu-i bine ce-am cumulat 3 fete aci? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Is chioara si n-am vazut, sa ma scuzati si sa nu dati tare! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Da, asta-i chestia, nu se unge toata felia de paine, ci se rup bucatele si alea se ung, pe rand, si se ingurgiteaza. teo, randul tau! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ce ingredient da numele ciorbei de potroace?
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce ingredient da numele ciorbei de potroace? Numele ciorbei de potroace vine de la potroace (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) care sunt maruntaiele vreunei foste pasari din curte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sau eu nu inteleg intrebarea ca abia incep cafeaua... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:33 PM |
|