![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu. Nu "maruntaiele" este raspunsul.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai atunci incearca sa reformulezi intrebarea.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Picioarele??
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Care este ingredientul/le pus in ciorba care o face sa fie de potroace?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
picioarele? Sau nu e bine si de aia nu m-ai bagat in seama ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Nici "picioarele "nu este raspunsul pe care il astept.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
zeama de varza (desi in unele zone se face cu bors)
This post has been edited by bulina: Oct 16 2008, 03:24 PM |
|
|
![]()
|
|
...sau de castraveti murati , sau de gogonele...
Bravo! Randul tau Bulino! |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am apucat aseara sa fac un quiz culinar, eu m-am dat tare desteapta, dar din 30 de intrebari am stiut numai 6!! Asa ca m-am gandit sa reinvii putin acest topic cu o intrebare pe care eu nu am stiut-o:
Din ce este preparata branza ricotta? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Din zer de lapte de vaca, oaie si/sau de bivolita.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 07:26 PM |
|