![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Missn, cred totusi ca a iesit unt ca era smintina prea grasa, nu ca ai batut-o prea mult. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Un anume lichid face sa se fiarba mult mai repede carnea de vita, daca este pus intr-o cantitate de 3-4 linguri la fierbere. Care este acela? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cognac? De curand am aflat ca fragezeste carnea de vita. Da poate e altceva.Oricum sunt curioasa:-)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, este vorba de alcool. Cu cit mai multe grade, cu atit mai bine.
Missn, rindul tau! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
E o mirodenie cu proprietati antidepresive.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Busuiocul?
Eu folosesc menta la fasole cu cimbru. Menta o mai folosesc peste rosie cu ulei de masline, imi place tare mult. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Io zic ca raspunsul la intrebarea lui Missn e cimbrul.
|
|
|
![]()
|
|
Nu e nici busuioc, nici cimbru se foloseste si in bucataria chinezeasca la mancare si la unele dulciuri.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Nu-i ghimbir:-)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Atunci sa fie şofranul?
|
|
|