![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Habar nu am, dar am impresia ca asta am mai intebat si eu pe aici, nu mai stiu la ce topic si tot nu sunt lamurita.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
In cazul in care cafeaua este prea tare, mai putem adauga apa. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca sa ne hidratam dupa cafea.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta cu hidratatul e motivul mai nou. De diluat nu se dilueza nimic (cel putin in public (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Chestia se trage de la turci, ca sa-ti anihilezi toate gusturile din gura, se tragea o dusca de apa inainte de a bea cafeaua, ca sa-i poti simti gustul pe deplin.
Cand se intoarce carnea pe partea cealalta la prajit in tigaie? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cind partea de deasupra scoate singele. Cel putin asa fac eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E corect?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Asta cu sangele n-o stiu, ca eu nu-i dau nicio importanta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Se intoarce cand incepe sa se aureasca marginile partii de jos (atunci nici nu mai e lipita de tigaie). Randul tau! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif) Am citit tot topicul si am aflat muulte lucruri pe care nici nu le visam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Un singur lucru am de comentat. S-a spus aici ca unicul aliment care nu are termen de valabilitate este mierea. Pe sarea mea din bucatarie scrie "termen de valabilitate nelimitat" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Pai ... si aia e. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Bine ai venit! |
|
|
![]()
|
|
Nu stiu daca a mai fost, dar... urmatoarea intrebare
Cum reparam maioneza taiata ? (macar o metoda, ca-s mai multe. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 05:36 AM |
|