![]() ![]() |
| walpurgik |
Sep 9 2007, 01:52 AM
Post
#71
|
|
Musafir |
Care este sosul cel mai mult folosit in bucataria chinezeasca?
|
|
|
|
| kalua |
Sep 9 2007, 10:41 AM
Post
#72
|
|
Musafir |
Sosul de soia (deschis sau inchis la culoare, dulce sau nu).
|
|
|
|
| walpurgik |
Sep 9 2007, 11:10 AM
Post
#73
|
|
Musafir |
Da, da. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Sep 9 2007, 11:34 AM
Post
#74
|
|
Musafir |
Cum se pastreaza cel mai bine painea acasa si de ce asa?
|
|
|
|
| dr_wise |
Sep 9 2007, 02:26 PM
Post
#75
|
|
Musafir |
...in congelator?...ca sa-i pastrezi procentul de umiditate?...nu ma cafti, ca nu stiu...si sper sa nu castig, fiindca nu stiu ce sa va intreb!!!
|
|
|
|
| kalua |
Sep 9 2007, 03:16 PM
Post
#76
|
|
Musafir |
Nu, dom'le, in congelator doar o pui la..."pastrat" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pentru un timp mai lung, nu de azi pe maine.
|
|
|
|
| walpurgik |
Sep 9 2007, 03:45 PM
Post
#77
|
|
Musafir |
Intr-o punga de hartie cerata, celuloza pe deasupra si plastic pe dedesubt, inchisa sa nu patrunda aerul. Eu stiam si ceva ca se pune o bucata de telina in punga si tine mai bine. Drept e ca n-am incercat. Mama, in copilarie, tinea painea intr-un sac de panza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Sep 9 2007, 04:10 PM
Post
#78
|
|
Musafir |
Nu.
|
|
|
|
Sep 9 2007, 04:56 PM
Post
#79
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
stiu ca prajiturelele fara crema, de ex cornuletele se pastrau mai bine in cutie daca puneai si-un mar in ea.
despre paine, eu o tin in punga de plastic. Probabil intr-o panzica si-apoi in punga de plastic sr tine si mai bine. Don't shoot ca mai mult nu stiu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Astept cu interes taina |
|
|
|
| dr_wise |
Sep 9 2007, 07:52 PM
Post
#80
|
|
Musafir |
Daca stau sa ma gandesc mai bine, painea cumparata de la Carrefour, cea de 1kg, care este ambalata intr-o punga formata din hartie cerata pe fund si celofan deasupra, se pastreaza prospata cel mai mult, dar nu-mi pot explica de ce.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 3rd November 2025 - 10:25 AM |
|
|