IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

22 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Topic de prezentare a montignacelor noi . Bine-ai venit in Clubul Montignac!
melcri
post Aug 6 2009, 07:28 AM
Post #121

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 6,886

QUOTE(Pink Lemonade @ Aug 2 2009, 04:50 AM) *
Eu nu mai gasesc niciuna din carti! Parca au intrat in pamant!

Fa comanda online pe google cauti la carti monti si-ti vine in 4-5 zile
Go to the top of the page

+Quote Post
Busuioc Veronica
post Aug 29 2009, 11:02 AM
Post #122

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 7,046

Buna ziua montignacelor,ma bucur nespus ca v-am gasit.Acum cu ajutorul vostru sint sigura ca o sa am si eu vointa sa mai slabesc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 3 2009, 02:05 PM
Post #123

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

O sa va rog frumos ca toate intrebarile legate de dieta montignac sa aibe loc la topicul special (linkul e pus) si sa il lasam pe acesta pentru prezentarea noastra, asa cum ii spune si numele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Posturile legate strict de dieta se regasesc la Dieta Montignac.
Va multumesc frumos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Buni
post Sep 5 2009, 09:07 AM
Post #124

Contaminat
*

Member No.: 7,104

Buna ziua.
In primul rand vreau sa va multumesc ca existati! Datorita voua am slabit 9,1 kg. si mi-am spus ca este cazul sa intru si eu pe forumul vostru.
Ma numesc ...Buni, am 60 de ani, sunt casatorita , am un baiat de 27 de ani. Pe 2 august v-am descoperit si am inceput dieta voastra. Am 160cm si am plecat de la 97 Kg.Azi m-am cantarit si constat ca am 87,9.
Va multumesc din tot sufletul pentru ajutorul vostru!

+Quote Post
Diana.
post Sep 5 2009, 12:27 PM
Post #125

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bine ai venit, Buni! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
scaii12
post Sep 5 2009, 01:25 PM
Post #126

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 7,004

Felicitari pentru kg peirdute si bine ai venit Buni! La cat mai multe kg pierdute! (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif)

+Quote Post
melcri
post Sep 5 2009, 04:53 PM
Post #127

Incurabil

Member No.: 6,886

Bine ai venit cu noi!Excelent pentru performantele tale si la cat mai multe kile pierdute.

+Quote Post
ange
post Sep 5 2009, 10:18 PM
Post #128

Contaminat
*

Member No.: 7,093

QUOTE(kalua @ Sep 8 2007, 08:03 PM) *
Montignacele cu ceva vechime se cunosc deja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Aici se pot prezenta cele care vor sa ne impartaseasca soarta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

Buna, am gasit f multe retete aici si as dori sa le incerc si eu, insa am o nedumerire: fiind la inceput, de unde stiu in ce categorie se incadreaza fiecare reteta (glucidica sau lipidica, daca am inteles eu bine, nu tre amestecate).. ar fi o idee buna ca cele care sunt deja f dragute sa le imparta cu noi, sa dea un mic indiciu ...pt incepatoare? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Sep 6 2009, 09:35 AM
Post #129

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Bine ai venit, Ange!

Ca sa intelegi principiul Montignac, trebuie neaparat sa citesti cartea, altfel niciodata nu vei putea tine acest regim. E foarte mult de explicat si nu se poate spune in cateva cuvinte.

+Quote Post
pirigoce
post Sep 14 2009, 12:19 PM
Post #130

Tratabil
**

Group: Tratabil
Member No.: 6,785

Buna ziua Doamnelor,
Mai bine mai tarziu ca niciodata, asa ca hai sa ma prezint si eu.
Am 50 de ani, dar ma apropii cu repeziciune de 51 (13 octombrie). Sunt din Targu Mures, am doi copii (baiat de 29 si fata de 25), un sot, 2 papagali si un caine. Am fost sportiva (am facut gimnastica 8 ani, handbal vre-o 10, volei, atletism.) asa ca am conformatia buna.Dar boala (o afectiune a glandei tiroide, Basedow Graves) m-a facut ca dupa un tratament de 4 ani sa ajung la cutit. Am avut momente de slabit drastic (pana la 50 kg) cu toate ca ma sculam si noaptea ca sa mananc si ingrasare pana la 70 de kg. Am 1,65 cm. Am inceput Monti pe 4 iulie la 67 kg. si acum dupa mai bine de 2 luni, am atins pragul de 60 kg. Sunt un soldat bine instruit de catre dv. Doamnelor, va citesc meniurile si sfaturile cu constiinciozitate si probabil de aceea rezultatele sunt atat de bune si foarte vizibile. Asa ca va multumesc din suflet ca existati si ca sunteti atat de darnice cu sfaturile si experienta voastra. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

P.S. Am 3 carti scrise de Monti, 2 luate cu revista Felicia si una de pe internet, de pe site-ul www.anticariatonline.ro.Cea cumparata de pe net este cam dublu ca pret fata de cele luate cu Felicia, dar merita fiecare banut, e o investitie pe termen lung IN PROPRIA NOASTRA PERSOANA.

+Quote Post

22 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 12:33 PM