![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) Noemi!
Cu putina vointa ai sa le dai jos. Cred ca eu de saptamana viitoare voi reveni cu meniul zilnic. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 36 Joined: 25-February 10 Member No.: 8,054 ![]() |
Salutare, doamnelor!De cateva luni bune "rasfoiesc"acest forum, concentrandu-ma in special pe subiectul "Montignac".Astazi mi-am facut curaj sa ma prezint, asa ca iata-ma:sunt Alessandra, am aproape 26 ani.Of-ul meu cel mare sunt 5 kg in plus, pe care vreau sa le fac pierdute cu ajutorul vostru si , desigur, al lui nenea Monti.Voi deja m-ati ajutat foarte mult prin simpla existenta pe acest forum;vazand ambitia voastra m-am mobilizat si eu, si de 3 zile am inceput sa fiu oficial Monti.Stiu ca 5 kg nu inseamna foarte mult, dar daca nu fac acum ceva, ma gandesc ca odata cu trecerea anilor va fi din ce in ce mai greu.
Voi incepe sa postez si eu meniul zilnic de acum inainte, pentru a fi trasa de urechi in cazul in care voi calca in strachini (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Va tin pumnii tuturor celor care vreti sa scapati de "bagajul adipos" si sper sa ma primiti in acest minunat grup de sustinere! |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Bine ai venit! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Te primim cu drag si te asteptam cu meniul zilnic! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,057 Joined: 27-July 09 Member No.: 6,886 ![]() |
Bucura-te Alessandra de beneficiile acestui regim de viata si daca respecti regulile o sa vezi repede efectul de care o sa te bucuri instantaneu
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 36 Joined: 25-February 10 Member No.: 8,054 ![]() |
Va multumesc pentru primirea calduroasa si mai ales pentru incurajari!Am certitudinea ca alaturi de voi trebuie sa reusesc sa ma tin departe de tentatii (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) !
Sa ne auzim cu bine! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 11-May 09 Member No.: 6,460 ![]() |
Buna tuturor
De curand m-am apucat si eu de acest regim...dar sincer am gasit pe forum o gramada de retete dar nu stiu care sunt pt faza 1 si care pt a 2-a iar retetele acelea de prajituri in ce faza le pot face? a si mai am 0 intrebare azi de exemplu am facut niste rulouri din carnita de porc umplute cu cascaval si rosie iar unele cu kaiser iar dupa le-am prajit in ulei.Reteta asta se poate manca in faza 1? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
In general la retetele de faza doi este precizat acest lucru. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Despre ce retete de prajituri vorbesti? |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 24-March 10 Member No.: 8,249 ![]() |
buna fetelor
va urmaresc de ceva vreme , tin si eu aceasta minunata dieta si as vrea sa incerc sa postez aici cateva din intrebarile mele. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bine ai venit! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 5-April 10 From: Italy Member No.: 8,312 ![]() |
Buna, eu sant noua pe aici, ma intereseaza mult dieta asta nu pentru mine cat pentru sotul meu...inca nu am inteles mare lucru, dar numai pentru ca nu am avut timp sa citesc....bine v-am gasit!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 06:57 PM |
|